Húszéves csajokat előzött meg a modell versenyen a kétgyerekes...
Címlap / Showbiznisz / Húszéves csajokat előzött meg a modell versenyen a kétgyerekes anyuka

Húszéves csajokat előzött meg a modell versenyen a kétgyerekes anyuka

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Az Ausztria Kupa Fitneszmodell versenyen ezüstérmes lett hazánk képviseletében Rubint Réka. A 30 éves anyuka nála fiatalabb lányokat hagyott maga mögött, és esküszik rá, hogy férje életmódrendszerének köszönheti sikereit. 

Élete első profi fitneszversenyén indult Rubint Réka, és rögtön a második helyen végzett. A 30 éves, két gyermekes anyuka, aki az ország egyik legismertebb aerobik oktatója, még soha nem állt színpadon. Most az Ausztria Kupa Fitneszmodell versenyen indult, ahová bárki benevezhet. Itt elsősorban a nőiességet nézik, és nem azt, ki mennyire izmos. A megmérettetésre mégis csupa huszonéves bodys csaj nevezett, az egyetlen Réka kivételével, aki idősebb is volt mindenkinél, és egyedüliként képviselte a gyerekes anyukákat. A fitnesz lady elmondta, hogy a verseny nagyon szigorú szabályok szerint folyik, van dopping vizsgálat és elsősorban a szép, nőies alak számít, ellenben bárki benevezhet. Réka elmondta, hogy annak idején, egy korábbi munkahelyén a fejéhez vágták, hogy soha nem állna helyt színpadon, és most, annyi év után boldog, hogy bizonyítani tudott: képes helyt állni, sőt, igen szép rangsorolással! A sikert Réka egyértelműen férje életmódrendszerének számlájára írja, és elmondása szerint sokat köszönhet a fotózások alatt szerzett rutinnak is.

A versenyre készülve minden nap két órát edzett, és szigorúan betartott minden étkezésre vonatkozó szabályt. Réka az egész világnak szeretné megmutatni, hogy odafigyeléssel, törődéssel és sok munkával minden nő képes jól kinézni, akkor is, ha már gyerekei vannak. A lényeg, hogy nem szabad elhagyni, elhanyagolni magát senkinek. A táplálkozás és a mozgás nagyon fontos, és nem lehetetlen erre a gyereknevelés mellett sem időt fordítani. Persze akinek eleve ez a munkája, annak könnyebb, és az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy Réka testén anno a plasztikai sebészek is eldolgozgattak egy kicsit. Az biztos, hogy az aerobik sztár remek formában van, a sikerre meg mindenki rásegít egy kicsit, ahogy tud.

HarmoNet tipp: A harc folytatódik: Alexandra kontra Norbi >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 7193 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x