Nem csak a húszéveseké a világ. A modellek között ismét...
Címlap / Showbiznisz / Nem csak a húszéveseké a világ. A modellek között ismét aratnak a negyvenesek!

Nem csak a húszéveseké a világ. A modellek között ismét aratnak a negyvenesek!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-11-27

Lejárt a túl fiatal és túl sovány modellek kora. A neves divatházak és magazinok sorra veszik elő a szekrény mélyéről egykori kedvenceiket - akik egyben a nagyközönség kedvencei is voltak. A "nagy nemzedék" tagjai visszatérőben, hódítanak a ’80-as, ’90-es évek modelljei! 

 

Rendezvénynaptár
Egyre többször köszönnek vissza régi, ismerős arcok a divatmagazinok címlapjairól. Olyan modellekről van szó, akik 10-20 évvel ezelőtt voltak a csúcson, a ’80-as, ’90-es évek „nagy nemzedékéről”. A 40-es éveiket taposó egykori szupermodellek most ismét a legkeresettebb szépségek soraiba tartoznak, és fiatal vetélytársaikat szégyenítik meg. Közülük is a leghíresebbek egyszerűen lesöpörték az ifjabb generáció szinte ismeretlen tagjait a címlapokról és a kifutókról egyaránt. A legtöbb visszavonult modellt naponta hívják és bombázzák a legjobb ajánlatokkal a divatházak, a különböző luxusmárkák és magazinok képviselői.

A vézna és tizenéves modelleknek befellegzett, szinte senki nem kíváncsi már a kifutók betegesen sovány és gyerekes külsejű tündéreire. Ellenben az anyukák generációja ismét kivirult! Cindy Crawfort nemrég két magazin címlapján is pózolt, és 42 évesen is remekül – mondhatni túl remekül – néz ki. A 37 éves Claudia Schiffer is előkerült a süllyesztőből, és elképesztően szexi felvételek készültek róla. Egyébként Claudia szerint nem csoda, hogy ma már nincsenek igazi sztárok a modellek között. Ő úgy véli, a helyzet teljesen más, mint ezelőtt 10-20 évvel, amikor a divatházak és luxusmárkák még egy-egy meghatározó arcot kerestek termékeikhez. Ma már ez nem így van, a modellek személytelen vállfák lettek, amikre a terméket akasztják, ha mégis ismert és népszerű alakra van szükség, akkor a jól ismert sztárokhoz fordulnak, színészekhez, énekesekhez.

HarmoNet tipp: Cindy ismét kamera elé állt és remekül néz ki! Vajon mi a trükkje? >>

A szupermodellek, akik ezelőtt egy generációval hódítottak, most ismét keresettek lettek. A divatszakma rájött, hogy ezek a népszerű és ismert hölgyek még mindig közkedveltek, sőt, a legtöbb háziasszony közülük választ példaképet ha öltözködésről, jó megjelenésről van szó. Az általuk képviselt korosztály hatalmas vásárlóerőt jelent, és ezek a háziasszonyok a hozzájuk hasonló, 40-es anyukákat szeretik olyannak látni, amilyenekké ők maguk is válni kívánnak. Ezt a típust remekül testesíti meg Cindy és Claudia, Heidi Klum vagy Elle MacPherson. Mindannyian több gyerekes, 30-as éveik végén vagy 40-es éveik közepén járó, egykori világhírű topmodellek.


HarmoNet tipp: Lelkes környezetvédő a dán szupermodell - még lámpa sincs a lakásában >>

Ugyanígy visszatérőben van ennek a korosztálynak a képviseletében Linda Evangelista, Helena Christensen, Christy Turlington és Kate Moss is. Érdekes, hogy a még vissza sem vonult Naomi, aki szintén nem ma kezdte a pályát, már kevésbé népszerű, ellenben a jelenleg 58 évess Twiggi még mindig elképesztően népszerű, és sokak számára ő „A Modell”. Lehet, hogy még őt is látjuk címlapon!

HarmoNet Fórum tipp >>


Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 851 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x