No Thanx lesz és Zanzibar - együtt indul a fergeteges szülinapi...
Címlap / Showbiznisz / No Thanx lesz és Zanzibar - együtt indul a fergeteges szülinapi koncert

No Thanx lesz és Zanzibar - együtt indul a fergeteges szülinapi koncert

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-09

Nagy megtiszteltetés érte a No Thanx-es fiúkat. A zenekar ugyanis a Zanzibar ceglédi nagykoncertjén lép színpadra december 27-én. Így Erik egykori nagy kedvence előtt mutathatja meg, mit tud. 

A Zanzibar tizedik születésnapját ünnepli az év végi ceglédi nagykoncertjével. A zenekar úgy gondolta, fiatal tehetségeknek is lehetőséget ad a nagy bulin, hogy egy sportcsarnoknyi közönség előtt is megmutathassák magukat.

„A Zanzibar régen, amikor még csak egy-két lemezünk jelent meg, rendszeresen fellépett a Tankcsapda, a Ladánybene 27 vagy épp a Venus előtt. Nekünk ez akkor nagyon jó lehetőség volt, örültünk neki, ezért gondoltuk úgy, hogy ezúttal mi is így segítünk.” – mesélte a Zanzibar gitárosa, Sidi.


A No Thanx-es fiúk nagyon készülnek a decemberi bulira, hiszen nem a saját közönségük előtt kell bizonyítaniuk. Erik elárulta, több feldolgozással is készülnek, hogy igazán rockos bulival hangolják a Zanzibar rajongókat kedvencük koncertjére.

„Azért is örültem a lehetőségnek, mert volt egy másfél éves időszak, amikor én semmi mást nem hallgattam, csak Zanzibar-t. Biztosan nagyon jót bulizunk majd azután, hogy lejöttünk a színpadról. Izgatottan várom már azt az estét.” – vallotta be a No Thanx énekese, Erik.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1110 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x