Geri Halliwell megmutatta! Többet is, mint kellett volna! (Kínos...
Címlap / Showbiznisz / Geri Halliwell megmutatta! Többet is, mint kellett volna! (Kínos fotóval!)

Geri Halliwell megmutatta! Többet is, mint kellett volna! (Kínos fotóval!)

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-12

Geri Halliwell sosem volt az a szégyenlős fajta. Már a Spice Girls korszakban is ő hordta a legfeltűnőbb, sokat megmutató ruhákat, nem rejtve véka alá formás kebleit vagy kerek popóját. Most azonban kissé túllőtt a célon, átlátszó ruhája enyhén szólva ízléstelen volt. 

A londoni British Academy Children’s Awards díjátadón hatalmas feltűnést és még nagyobb botrányt okozott Geri Halliwell, az egykor fűszeres csaj, aki teljesen átlátszó vörös ruhában illegette magát a nagyközönség előtt. A konzervatív angolok megbotránkozva vették észre, hogy amikor az énekesnő megfordul, az átlátszó ruha alól kikandikál a hátsója, ráadásul mindezt egy gyerekeknek, gyerekekről szóló rendezvényen tette. Természetesen a látvány önmagában eléggé gusztusos, de azért mégsem egy elegáns díjátadóra való. Naná, hogy Geri még fehérneműt sem húzott a ruha alá, még egy pikáns vöröset sem, ami azért enyhítette volna a döbbenetes látványt. Így a művésznő popsija teljes egészében látható lett, és ami a legborzasztóbb, Gerit ez egy kicsit sem zavarta.

HarmoNet tipp: Átlátszó ruhakölteményben mutogatta magát az énekesnő! >>

Mint ha mi sem történt volna, zavartalanul sétálgatott és társalgott egész este, még a villogó vakuk sem ejtették kétségbe, szívesen pózolt semmit sem takaró rucijában. Persze ha zavarná az, hogy mindene kilátszik, eleve fel sem venne ilyen ruhát. A képei még aznap éjjel bejárták a világot: első ránézésre egy szolid, szépen sminkelt és remek frizurájú hölgyet láthatunk kislányos pofival, majd hátulról egy átlátszó ruhát, ami alól Geri feneke néz velünk szembe. Ha feltűnést akart kelteni az énekesnő, az sikerült neki, ám az angol közönség igencsak megbotránkozott a dolgon, és Geri meglehetősen negatív kritikát kapott öltözéke miatt. Az énekesnő egyébként nagyon népszerű hazájában, és a gyerekek körében is sikeres akik imádják zenéjét és mosolygós, kedves arcát, valamint mesekönyveit. Geri ugyanis írónőként is remekül megállja a helyét, az egykori Spice Girlt az elmúlt évek legsikeresebb gyerekkönyv szerzőjének kiáltották ki a hírességek közül. Ugenia Lavender nevű hősnőjéről szóló könyvének eladott példányainak száma néhány hónap alatt a 250.000-et is elérte Nagy-Britanniában.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2046 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x