Pinkben és feketében ünnepelt Kustánczi Lia (Lebilincselő...
Címlap / Showbiznisz / Pinkben és feketében ünnepelt Kustánczi Lia (Lebilincselő fotókkal!)

Pinkben és feketében ünnepelt Kustánczi Lia (Lebilincselő fotókkal!)

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-30

Limuzinnal érkezett a csodálatosan feldíszített party-helyszínre a 25. születésnapját ünneplő Kustánczi Lia. Legközelebbi barátaival már az elegáns autóban hangolódtak az estére, Lia fülig érő szájjal, ám némi aggodalommal szállt ki a járműből, "vajon minden jól sikerül az este folyamán?". Mára megnyugodhatott, minden a legnagyobb rendben zajlott. Rendkívüli ajándékokkal, élményekkel térhetett haza, s büszkén, tudva azt, hogy több száz ember tartotta fontosnak, s őt ünnepelte azon az éjszakán. 

Fotósok serege várta a Citadella Garden bejáratánál az ünnepelt modellt. Kustánczi Lia hercegnői eleganciával lépett ki a hófehér limuzinból talpig pinkben és feketében. A meghívóban feltüntetett dress code-nak eleget téve, a vendégsereg szinte kivétel nélkül feketében és rózsaszínben érkezett. Zimány Linda például fekete bőrszerkót viselt, hozzá pedig élénk színű pink rúzst választott, hogy ő se lógjon ki sorból.


Kustánczi Lia jelesre vizsgázott vendéglátásból, hiszen igazi finomságokkal, remek italokkal, és izgalmas programokkal készült, hogy minden meghívott jól érezze magát. Paul Escape kártyatrükkökkel szórakoztatta vendégeket, míg Lia barátnői a Misso legújabb kollekcióját viselve divatbemutatóval készültek.


Természetesen a születésnapi torta sem maradhatott el, Kustánczi Lia pink-fekete tortájából minden vendég örömmel falatozott. 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 8018 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x