Kebelharcok a sztárok világában (dögös fotókkal férfiolvasóink...
Címlap / Showbiznisz / Kebelharcok a sztárok világában (dögös fotókkal férfiolvasóink kedvéért)

Kebelharcok a sztárok világában (dögös fotókkal férfiolvasóink kedvéért)

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Megszokott dolog, hogy a sztárok rendszeresen rivalizálnak egymással, ami időnként durva beszólogatásig, üzengetésig fajul. A hölgyek leginkább egymás külsejét szapulják, és vannak, akiket már nem is lehet egymás nélkül említeni. Lássunk néhány örök párost, akik kebelharcot vívtak egymással a rajongók legnagyobb örömére! 

Elsőként rögtön itt van a ’80-as évekből Samantha Fox és Sabrina Salerno. A nagymellű énekesnők első generációja a popiparban hajtépésig menő vitákban és egymást lejáratós beszólogatásokban élték ki magukat, miközben a színpadon és klipekben igyekeztek egymást felülmúlni mellméretben és annak mutogatásában. Samantha valamivel jobban énekelt, és sikeresebb is volt vetélytársánál, Sabrina csak gyenge utánzat volt, ám ő volt a merészebb, és az első, aki villantott is az egyik szám kisfilmjében. A két hölgy rövid idő alatt eltűnt a süllyesztőben, és senki nem bánta különösebben.


HarmoNet tipp: Huza-vona a színpadon és a színfalak mögött >>

Következőként említhetjük Pamela Andersont, akit sokan irigyeltek a vízimentős sorozatban elért sikereiért, pedig tehetsége legfeljebb a szilikon méret megválasztásában volt. Jelenleg Jordan – eredeti nevén Katie Price - a legnagyobb ellenfele, aki szintén egyetlen dologban jeleskedik: a mellnagyobbítás tudományában. Pamelaval ellentétben ő még csak egy valamire való szerepet sem mondhat magáénak, tipikusan az a celeb, aki pusztán a nevéből él. Pamela heves kirohanásokban támadja, főleg azért, Jordan saját gyerekéből is üzletet csinál, és Pamela szerint ez felháborító. Jordan egyébként öt mellműtéten van túl, és a legutóbbinál kisebbítést végeztek rajta.


Szintén egymást szapulja Britney Spears és Christina Aguilera is, akik még gyerekként egyszerre lettek sztárok, és melleik is szinte napra pontosan egy időben nőttek meg – na nem természetes úton, hanem sebészeti beavatkozásnak hála. Miután mindkét énekesnőt alaposan kitömték, a rivalizálás egyszerre bemutatott lemezekben és egy időben piacra dobott duettekben folytatódott. Már csak hab a tortán a sok sajtón keresztüli üzengetés, amivel mindketten leginkább saját magukat járatták le. Persze itt is a tehetséget igyekeznek mellmérettel pótolni, amire főleg Britneynek van szüksége, aki nemrég bejelentette, hogy megszabadul kényelmetlenül nagy kebleitől.


HarmoNet tipp: Kisebb melleket akar Britney >>

Hazánkban Kelemen Anna és Keleti Györgyi egymást licitálják felül kebelméret téren. Vajon van ennek értelme? A szóban forgó műmellek ugyanis védjegyeik a két nyuszónak, és mindegyikük magáénak követeli az elsőbbséget. Mint kiderült, Kelemen Anna nemrég megnagyobbítatta a szilikon csodákat, a katalógusból rendelhető legnagyobb, 700 köbcentis – mint a motoroknál, ebből is látszik, hogy férfiaknak készül – űrtartalmúra. Mihelyt elkészültek a megadudák, Annácska azonnal magáénak követelte a legnagyobb ciciknek járó első helyezést, ám Keleti Györgyi nem késlekedett megjegyezni, hogy az övé is ekkora, immáron két éve! Így a trón az övé, hiszen nem kisebb, és régebbi is a dicsőség. A két hölgy most égen-földön bizonygatja, hogy bizony az övé a nagyobb, a férfiak legnagyobb örömére, hiszen állításuk igazolására ott mutogatják méretes bájaikat, ahol csak lehet.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 4662 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x