Saját szigetet kap ajándékba Schumacher Dubai hercegétől...
Címlap / Showbiznisz / Saját szigetet kap ajándékba Schumacher Dubai hercegétől

Saját szigetet kap ajándékba Schumacher Dubai hercegétől

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-16

Nem mindennapi ajándékkal lepte meg koronás rajongója Michael Schumachert. A volt Forma-1-es pilóta egy saját szigetet kapott, és tiszteletére felépül 7 toronyház is. Dubai koronahercege imádja a Forma-1-et, és igen bőkezű, ha kedvenceiről van szó. 

Mohammed bin Rashid Al Maktoum sejk, Dubai koronahercege rajong a Forma-1-ért. Kedvence természetesen Michael Schumacher, hétszeres világbajnok, akit nem mindennapi ajándékkal lepett meg. A volt pilóta egy saját szigetet kapott ajándékba a Pálmák mellett épülő Világ szigetcsoporton. A mesterséges szigetvilág különlegessége, hogy felülről nézve a föld térképét láthatjuk – kicsiben. A most épülő Világ szigetcsoporton belül valahol Antarktisz partjainál lesz majd Schumacher szigete, rajta egy kis 7 millió dolláros vityillóval. Ettől jóval drágább beruházás készül a szárazföldön, ugyanis kedvence tiszteletére a sejk hét toronyházat is építtet, Schumacher hét világbajnoki címét jelképezve. Korábban már Niki Lauda két világbajnoki címére emlékezve készült két felhőkarcoló, szintén a sejk megbízásából, német befektetők részvételével.


A most készülő mesterséges szigetvilágban bárki vásárolhat saját „földrészt”, bár a legtöbb hely már elkelt – Angelina Jolie és Brad Pitt állítólag Nigériát vette meg. Az építkezések 2010-2011-re érnek véget, akkor költözhet Schumacher is saját szigetére, már ha szeretne. Ha úgy dönt, hogy a Világban rendezi be új otthonát, illusztris szomszédságra számíthat, sőt, az egyik szigeten már most létezik egy Forma-1-es magánversenypálya, ahová minden bizonnyal meghívják majd autókázni néha.


HarmoNet tipp: Szédítő magasságok őrült emíreknek - A világ legmagasabban fekvő szállodai szobája >>

HarmoNet Fórum tipp >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4983 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x