2008-ban Katus Attila a Parkett ördöge!
Címlap / Showbiznisz / 2008-ban Katus Attila a Parkett ördöge!

2008-ban Katus Attila a Parkett ördöge!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-26

A Szombat esti láz utolsó adásában a szériák eddigi győztesei léptek parkettre, hogy a 2008-as év Parkett ördöge címért versenybe szálljanak. 

Czene Attila és Bánhidi Petra, Csonka András és Keleti Andrea, valamint a múlt heti győztes páros Katus Attila és Molnár Andrea karácsonyi dalokra koreografált táncaikkal kápráztatták el a nézőket. Az adás különlegességét fokozta, hogy a zsűri háromfősre fogyatkozott, ám a műsorvezetői csapat háromfősre bővült. Ördög Nóra és Bereczki Zoltán mellett ugyanis Stohl András is mikrofont ragadt és a nyolcadik adásban visszatért a házigazda szerepkörbe.


A karácsonyi hangulatot olyan sztárfellépők biztosították, mint Koós Réka és a Fool Moon, Fonyó Barbara, Galambos Lajos és fiai, Nagy Feró, Farkasházi Réka és az Adagio együttes. Miután mindhárom páros letáncolta két-két önálló és egy közös koreográfiáját, a nézők döntése alapján az aerobic világbajnok, Katus Attila és bájos partnernője, Molnár Andrea emelhette magasba a Szombat esti láz abszolút győztesének kijáró trófeát.


Fotók: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2946 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x