Halle Berry legújabb filmjében villantott! (Szexi képpel!)...
Címlap / Showbiznisz / Halle Berry legújabb filmjében villantott! (Szexi képpel!)

Halle Berry legújabb filmjében villantott! (Szexi képpel!)

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-19

A világ legszexisebb élő nőjének választott amerikai színésznő, Halle Berry legújabb filmjének forgatásán villantotta meg keblét, és természetesen fotós is volt a környéken. A képek villámgyorsan bejárták az egész világot, hiszen elvileg a legszebb test részletei láthatóak rajta. 

A Frankie and Alice című film forgatásán tárta közszemlére formás idomait a több fórumon is az év sexszimbólumának választott Halle Berry amerikai színésznő. Az még egyelőre kérdéses, hogy direkt került-e a kebel napvilágra, avagy a forgatókönyvön kívüli véletlen eseménynek köszönhetjük. Magáról a filmről nem sokat tudni, a sztoriból annyi ismert, hogy egy többszörös személyiségzavarban szenvedő nő életéről szól, amely igencsak megbonyolítja életét. A rendező Geoffrey Sax eleddig két nagyjátékfilmet jegyez, egy akció és egy horrorfilm után most a dráma műfajában teszi magát próbára a korábban inkább a TV-ben dolgozó direktor.

HarmoNet tipp: Halle Berry: Karizmatikus, sikeres, vonzó - Mi szépségének titka? >>

Berry egyébiránt az utóbbi időben többször is kivillantotta gömbölyded idomait, amelyeket márciusi szülése óta sem takargat, sőt vélhetően büszke dús idomaira. Mindezek ellenére eleddig egyetlen férfimagazinban sem mutatta meg bájait, de amilyen ütemben kerülnek napvilágra róla a pikáns paparazzi fotók, úgy tűnik nem bánja, ha ruha nélkül látják, így várhatóan hamarosan kötélnek áll ezen a téren is. A jelen filmben történt villantásra egyébiránt túlzottan büszke nem lehet, ugyanis a szexitől távol van a gumicsizmás, szakadt ruhás fellépése, bár lehetséges, hogy dramaturgiai jelentősége lesz a kész moziban. Annyi mindenestre jól látszik rajtuk, hogy Berry mit sem veszített vonzó alakjából, és még hippinek öltözve is egész jól mutat.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5593 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x