Ünnep a családban - hollywoodi módra. Hogy ünnepelnek a sztárok?...
Címlap / Showbiznisz / Ünnep a családban - hollywoodi módra. Hogy ünnepelnek a sztárok?

Ünnep a családban - hollywoodi módra. Hogy ünnepelnek a sztárok?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-26

A sztárok is emberek, és persze ők is szeretik megünnepelni a karácsonyt. Ahol még apróságok is vannak a családban, ott igazán izgalmas a készülődés és az ünneplés. Ellenben a hírességek karácsonykor sem képesek kibújni a bőrükből, a legtöbben ilyenkor is különös dolgokat művelnek. Lássuk! 

Vannak, akik szeretnek színészkedni, akkor is, ha éppen nem dolgoznak. Tom Cruise például minden évben maga játssza el a Télapó szerepét a családban, de otthon kevésbé díjazzák erőfeszítéseit, mint a vásznon. Rendre lebukik a gyereke előtt, Suri is elsőre kiszúrta, hogy a Télapó tulajdonképpen apa. Nem lehetett valami meggyőző az előadásmód.


Heidi Klum is imád beöltözni – és mint tudjuk vetkőzni is – családi körökben. Karácsonykor napokig szexi télanyó jelmezben süt-főz, készíti a remek tortákat, a fantasztikus ünnepi fogásokat. Ő leginkább az asztali örömök terén kényezteti el három csemetéjét, majd később, este a hálószobában megszabadul a jelmez illedelmesebb darabjaitól, és férjét, Sealt is meglepi néhány extra ötlettel – csak úgy, karácsonyra.

A Beckham családban a karácsony is a felvágás, rongyrázás alkalma. David és Victoria hihetetlen mennyiségű és természetesen méregdrága ajándékokkal halmozza el a három fiút, és persze egymásnak is megvesznek minden elképzelhető luxuscikket – nem mintha bármiben is hiányt szenvednének. Extra nagy karácsonyfa, hatalmas felhajtás, elképesztő költekezés jellemzi Beckhamék karácsonyát.

Ezzel szemben Madonna, aki köztudottan zsugori, és nagyon szigorú nevelési elvei vannak, megszabta, hogy gyerekei – szintén hárman vannak – fejenként összesen három ajándékot kaphatnak. Nehogy el legyenek kényeztetve, és megszokják, hogy nem kell semmit tenni azért, hogy a sült galamb a szájukba repüljön. Az ajándék magától értetődően csak egyszerű, praktikus és természetes anyagból készült dolog lehet.


Angelina és Brad is hasonlóan gondolkodik, ám ők abból a megfontolásból, hogy minden, amit a kicsik kapnak, azok lelki fejlődésének szempontjából hasznos kell, hogy legyen. (ugye nemrég Angelina volt az, aki 7 éves fiának tőrt vett ajándékba…) A hasznos és léleknemesítő ajándékok átadásának helyszíne sem elhanyagolható, tavaly a család például Afrikában ünnepelt, ahol a szegény gyerekeknek is adományoztak pár milliót karácsony alkalmából.


A lelki fejlődés fontosságát leginkább Mel Gibson váltja tettekre. 7 csemetéje bőven kap ajándékot karácsonykor, és nincs hiány szép fában, díszkivilágításban sem, ám a Gibson családban nem olyan egyszerű hozzájutni a vágyott meglepetésekhez. Karácsonykor az ajándékbontást egy családi gyűlés előzi meg, ahol bizony mindenkinek keményen érvelni kell és értékelni önmagát, ha be akarja bizonyítani, hogy méltó az ajándékra.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3354 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x