Jordannek kevés az ötezer ismerős - a Facebooknak meg sok...
Címlap / Showbiznisz / Jordannek kevés az ötezer ismerős - a Facebooknak meg sok Jordan

Jordannek kevés az ötezer ismerős - a Facebooknak meg sok Jordan

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-18

Elérte a maximális limitet a kebelbarátnő a közismert világhálós oldalon: ötezer ismerőse volt. Persze boldog-boldogtalan bejelölte, a mihaszna celeb meg mindenkit visszaigazolt, nem lévén egyéb dolga. Amikor már kimerítette a keretet, csoportot alakított, ám megdöbbenve tapasztalta, hogy az oldal üzemeltetői törölték azt. Jordan magánkívül van. 

Katie Price modell, művésznevén Jordan alaposan kiakadt, amikor törölték csoportját a Facebook nevű közösségi portálról. A melleiről elhíresült celeb először csak sima személyként regisztrált, ám ismertségének hála, pillanatok alatt elérte az ötezres limitet – ennyi ismerőse lehet maximum valakinek ezen az oldalon. Jordant persze rengetegen jelölték, és ő lelkesen visszais igazolt mindenkit, függetlenül attól, hogy valós ismeretségről volt-e szó.

A limit elérésekor még rengetegen álltak sorba Jordan ismeretségére vágyva, így a sztár úgy gondolta, hogy nagyobb keretet engedélyező csoportot hoz létre, hogy rajongói ne csalódjanak, és mindenki nyomon követhesse az enyhén exhibicionista vetkőző hölgy életét. Igen ám, de csoportját annak népszerűsége ellenére szinte pillanatok alatt törölték az oldal üzemeltetői.

HarmoNet tipp: EGOoooogle: A netezők harmada önmagát keresi a világhálón! >>

Az ok nagyon egyszerű: csoport státuszt cégek vagy jótékony szervezetek kaphatnak, Jordan pedig egyik sem. „Jordan személy és nem annyira cég, vagy jótékony szervezet, amik megkaphatják a csoport státuszt.” – nyilatkozta az oldal üzemeltetője. Jordan azonban nem hagyja ennyiben a dolgot. "Felvettem ma velük a kapcsolatot, hogy mutassák meg a szabályzatukat. Nem fognak tőlem ilyen könnyen megszabadulni" - nyilatkozta a dühöngő celeb. Az már nem jutott eszébe az IQ bajnok hölgynek, hogy a lap alján található kis szövegre kattintva tájékozódjon. Ott ugyanis megtalálható a szabályzat, ahol pontosan leírják, mik a csoport státusz feltételei. Az, hogy valaki történetesen Jordan, még nem elégíti ki az adott feltételeket, olvasni tudni meg nem árt.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1893 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x