Magyar hölgy Nevada legszebb lánya! - A Miss America címért...
Címlap / Showbiznisz / Magyar hölgy Nevada legszebb lánya! - A Miss America címért is eséllyel indul (Képekkel!)

Magyar hölgy Nevada legszebb lánya! - A Miss America címért is eséllyel indul (Képekkel!)

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-25

A magyar menekült házaspár gyermeke bizonyult a legszebbnek Az Egyesült Államok szövetségi államában, Nevadában. A gyönyörű hölgy most a Miss America címért versenyez, és nagyon jók az esélyei! Lássuk, kiről is van szó? 

Julianna Erdesz lett Nevada szépe az Egyesült Államokban, így jogot szerzett arra, hogy induljon a Miss America címért is. A 24 éves gyönyörű magyar lány 51 társával együtt fog versengeni a megtisztelő címért, amit ha megszerez, akkor a világszépe választáson is találkozhatunk majd vele. Julianna Erdesz a Los Angeles-i zenei és drámai akadémián 2007-ben szerzett diplomát, New Yorkban drámaszakon meg szeretné szerezni a mesterfokozatot. Élete első szépségversenyét 19 évesen nyerte, 2003-ban Reno Sparksban. Azóta rendszeresen vállalja a megmérettetést, és most lehetősége nyílott rá, hogy Amerika, vagy akár a világ legszebbje legyen. Ehhez a következő állomás a Miss America választás lesz január 24-én Las Vegasban, ahol Julianna jó eséllyel indul, hogy megnyerje a versenyt.

Amikor arról kérdezték, szerinte mi befolyásolja igazán a zsűrit, érdekes választ adott. Szerinte mindenkinek egyformán van esélye a győzelemre, ám a zsűri igencsak szubjektív okok alapján dönt. Ha például valamelyik versenyző egy általa nem kedvelt személyre emlékezteti, akkor lepontozza, ha meg kellemes emlékei vannak, akkor magas pontszámot ad. Ez minden esetre igen fura hozzáállás, bár ki tudja, lehet, a szépséget valóban nem lehet megítélni, csak ilyen egyéni látásmód alapján. Julianna jelenleg szingli – srácok figyelem! – és életcélja - na nem a világbéke, ha még emlékszünk a filmre – a hátrányos helyzetű gyermekek megsegítése. Annak idején szüleivel nagyon nehéz körülmények között éltek, és szeretné, ha ez más gyerekekkel nem fordulna elő. Julianna szépségét minden bizonnyal modell édesanyjától örökölte, aki hallatlan erőfeszítéssel és odaadással küzdött családjáért. Ő Julianna példaképe, és a fiatal lány mindig édesanyjától merít erőt. Nagy álma egy szerep a Broadwayn, és természetesen a világ legszebb hölgyének címe.

HarmoNe tipp: Miss Earth: A Fülöp-szigeteki lány a legszebb! (Szexi fotókkal!) >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1656 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x