Lakatos Márk galériába hívta vendégeit
Címlap / Showbiznisz / Lakatos Márk galériába hívta vendégeit

Lakatos Márk galériába hívta vendégeit

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-12

A Hal a tortán Afrika hetének negyedik estéjén Lakatos Márk készített vacsorát. A stylist maga fogta ki az előételnek való pisztrángot, meglepetés vendégeket hívott, a menü elkészítése exkluzív, kihelyezett helyszínen, egy antik galériában folyt. Különlegességekben tehát bőven volt része a társaságnak. 

Lakatos Márk nem szereti az egyszerű dolgokat, ez a Hal a tortán Afrika hetén is kiderült. A stylist maga ment Dunabogdányba, hogy kifogja az előételnek szánt pisztrángokat. Márk nem készült fel mindenre, kocsija elakadt, így a jeges pusztán gyalog, bőrcipőben kellett eljutni a halas tóig. Szerencsére a stylistnak nem esett baja és a halakat is sikerült kifogni és megfüstölni. „Helyszínnek egy antik galériát választottam, ott rendeztük be a konyhát és egy nappalit. Kicsit féltem, mert több tíz milliós bútorok és festmények között kellett elkészítenem a menüt, nem lett volna jó, ha bárminek baja esik.” – mesélte Lakatos Márk.


A különleges helyszínen készült vacsorát a csapat egy meglepetés vendéggel közösen fogyasztotta el. Márk ugyanis meghívta a Sztárok a fejükre estek győztesét, Kucsera Gábort is. Így ő is megkóstolhatta a stylist wellington bélszínjét. „Nagyon szeretem a különleges ételeket, mindig mindent megkóstolok, ha külföldön járok és én is szívesen kísérletezem. Minden alap receptet kiegészítek valamivel, a főzés is egyfajta styling tevékenység, ami kreativitást igényel.” – vélekedett Márk. – „Most is igyekeztem feljavítani mindent, de Fekete Laci kifogott rajtam. Az ő bélszínjét például háromszor kellett újra sütnöm.” – mondta a sztárszakács, aki Király Viktort is elhívta a vacsorára. Míg a Megasztár győztese az Oroszlánkirály betétdalát énekelte, Áron egy antik sisakot magára kapva kezd táncolni Claudiával. A műsorvezető nem volt túl előrelátó, mert a fejfedő lefelé már nem jött le könnyen. Kucsera Gábor segítségével végül sikerül megszabadulni a sisaktól, azonban így is egy kisebb sérülést szerez Áron, de ez már csak Hal a tortán.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4359 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x