Nagyon lehúzták Heidi Klumot - két divattervező is kedvezőtlenül...
Címlap / Showbiznisz / Nagyon lehúzták Heidi Klumot - két divattervező is kedvezőtlenül nyilatkozott róla

Nagyon lehúzták Heidi Klumot - két divattervező is kedvezőtlenül nyilatkozott róla

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-21

A topmodell hiába ismert és híres hazájában, van, ahol azt sem tudják, kicsoda ő. Seal felesége most egymás után kétszer kapott nagyon rossz kritikát, vagyis inkább csak egyszer. A másik megkérdezett divatdiktátor azt sem tudta, ki az a Heidi Klum. 

Túl kövérnek és idiótán vigyorgónak nevezte Heidi Klumot Wolfgang Joop, neves divattervező. A férfi nagyon kedvezőtlenül nyilatkozott a modellről, miután megnézte Heidit a német Topmodell leszek! legújabb szériájában. "Heidi nem való kifutóra. Túl kövér és túl nagyok a mellei. Ráadásul folyamatosan hülyén vigyorog. Ez nem avantgarde, ez reklám" - nyilatkozta Wolfgang Joop. "Ebben az állapotában nálam biztosan nem dolgozhatna, nem foglalkoztatnám mint szupermodellt." - tette hozzá. Nemrég egy másik divattervezőt is megkérdeztek Heidivel kapcsolatban, ám Karl Lagerfeld még a nevet sem hallotta soha. "Fogalmam sincs, ki az a Heidi Klum, nem ismerek ilyen nevű modellt." - mondta Lagerfeld.

HarmoNet tipp: Heidi Klum nem szégyenlős >>

Az ő véleménye annyiban nem mérvadó, hogy Claudia Schifferről sem tudta, hogy kicsoda. Heidi Klum mindezek ellenére népszerű modell, és, mint tudjuk, nem csak a kifutón, hanem a konyhában és a hálószobában is megállja a helyt. Mivel bőven van felkérése, bizonyára nem fog elkeseredni, amiért nem mindenki ízlésének felel meg. Heidi egyébként azt nyilatkozta, hogy ő első sorban anyuka, és feleség, és számára az a legfontosabb, hogy a családjáért mindent megtegyen. Bizonyára sokan irigylik is ezért Sealt, és mondjanak bármit a divattervezők, sokan szívesen nézegetnék a modellt akkor is, ha túl "kövér".
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3530 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x