Forma és stílus: Tanuld meg Erős Antóniától
Címlap / Showbiznisz / Forma és stílus: Tanuld meg Erős Antóniától

Forma és stílus: Tanuld meg Erős Antóniától

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Erős Antónia naponta költözik be milliók otthonába a világ legfontosabb híreit olvasva. A műsorvezető megjelenésével mindig is a legjobban öltözött hírességek között volt. Antónia idén esélyessé vált a Glamour Women of the year díjára, hiszen divatos külseje egy jelölést hozott az RTL klub sztárjának. 

Amerika és Anglia után idén először hazánkban is megrendezik a Glamour Women of the year díjátadót. Erős Antóniát a legjobban öltözött nők közt jelölték, olyan kedvencek mellett, mint Lilu, Liptai Claudia, Debreczeni Zita, Ördög Nóri, Bartók Eszter, Kiss Ramóna és Demcsák Zsuzsa.


„A hétköznapokban másként öltözködöm, mint a képernyőn. Ruha vásárláskor vegyítem a saját ízlésemet a napi divattal és azzal, hogy mi áll jól nekem. Ebből általában mindig valami nőies, de kényelmes viselet születik.” – vélekedik Erős Antónia. – „Persze vannak olyan esetek is, amikor a praktikum dönt és nem veszek fel a farmeremhez sem magas sarkút.” – tette hozzá a műsorvezető.

Antónia képernyős viselete sem csak az öltöztetőn múlik, a híradós szereti munka közben is azt viselni, ami neki is tetszik.

„Ez csapatmunka, mindig megbeszéljük, mit veszek fel. Szerencsére mostanában a kosztümös megoldások is kiszorulnak, egy-egy mellénnyel vagy elegáns felsővel is megoldható a híradós megjelenés. Általában több opció közül választom ki esténként, hogy mihez van kedvem.”
– mesélte Antónia. – „Legutóbb én javasoltam cégeket, hogy kikkel dolgozzunk együtt, hiszen egy-egy márkát szívesen viselek magánemberként, de az eleganciája miatt a képernyőn is megfelel. Így tényleg jól érzem magam a bőrömben, amikor dolgozom.” – mondta az RTL klub műsorvezetője, aki már izgatottan várja a díjátadót, hogy megtudja, hogyan döntöttek az olvasók.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2254 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x