Angelina Jolie anyagilag segítené gyerekgyáros hasonmását...
Címlap / Showbiznisz / Angelina Jolie anyagilag segítené gyerekgyáros hasonmását

Angelina Jolie anyagilag segítené gyerekgyáros hasonmását

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-09

Nadya Suleman nem mindennapi asszony. Pontosabban: nagyon is mindennapi, és pont ez elől menekülve mindent megtesz, hogy imádott példaképére, Angelina Jolie-ra hasonlítson. Plasztikai műtétek sorával faragtatta arcát kísértetiesen hasonlóra, s még mesterséges megtermékenyítést is alkalmazott, hogy épp úgy sokgyermekes anya lehessen, mint a Tomb Raider sztárja. 

Bár maga Suleman tagadja, hogy ilyen megfontolásból folyamodott az eljáráshoz, ismerősei egybehangzó állítása szerint erre is határt nem ismerő rajongása vitte rá. A szuperfan azonban arra már nem gondolt, hogy állandó jövedelem, és partner hiányában miből fogja eltartani nyolc újszülöttjét, és további hat gyermekét. 


Elképesztő felelőtlenségével végül is elérte, amire vágyott: felkeltette imádott bálványának figyelmét, aki megszánta őt vagy inkább tizennégy csemetéjét – és úgy döntött, rendszeres pénzügyi támogatásban részesíti a családot.

Kérdéses azonban, hogy ezzel valóban jóra fordul-e a kicsik sorsa, mivel Nadya nem csak rajongóként, de minden jel szerint anyaként is klinikai eset. Még egy házban sem hajlandó aludni a gyerekekkel, mert „zavarja a sírásuk”.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2911 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x