2010-ben negyedszerre is Karib-tenger kalózai
Címlap / Showbiznisz / 2010-ben negyedszerre is Karib-tenger kalózai

2010-ben negyedszerre is Karib-tenger kalózai

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A tervek szerint jövőre kezdik forgatni A Karib-tenger kalózai negyedik részét. Az már biztos, hogy Gore Verbinski helyett mást kell keresnie Jerry Bruckheimer producernek, mert az első három film rendezője nemet mondott a felkérésre. Johnny Depp azonban ismét belebújik Sparrow kapitány bőrébe. 

Sokan vannak világszerte, akik úgy vélik: nem lehet nem szeretni Sparrow kapitányt. Csibészsége, bátorsága, szemtelensége ellenére, vagy inkább éppen azért rajonganak érte. Ugyanez a véleményük az őt megformáló Johnny Deppről is, akit egykor Hollywood fenegyerekeként is emlegettek. Igaz, olyan zseniális alakítások fűződtek a nevéhez, mint az Ollókezű Edward vagy az Arizonai álmodozók, de abban az időben nem vetette meg az italt és a kábítószert sem.

Mindenki attól félt, zűrös élete okozza majd a vesztét. Szerencsére nem így történt! Pedig Johnny Deep is, mint a kollégái közül oly sokan, mélyről indult. Korán kimaradt a középiskolából, és már akkor a droghoz menekült. Kizárólag a zenélés jelentett örömet az életében. A film számára Nicolas Cage fedezte fel, és a kilencvenes évek elejétől számos emlékezetes alakítás fűződik a nevéhez. A valódi fordulópontot azonban az 1999-es év hozta meg a számára. Roman Polanski rendező meghívta Párizsba, hogy játsszon A kilencedik kapu című filmben. Depp akkor találkozott Vanessa Paradisszel, aki gyökeresen megváltoztatta a botrányhőst. Az elmúlt években többször – utoljára idén januárban – felröppent a hír, miszerint a színész, tízévi együttélés után hivatalossá teszi a kapcsolatát kedvesével. Egyelőre azonban szó sincs esküvőről! Nagyon valószínű, hogy jól megvannak papír nélkül is, és boldogan nevelik két közös gyermeküket, a tízéves Lilyt és a hétesztendős Jacket. A legendás Marlon Brando egykor azt írta Deppről, hogy generációjának egyik legjobb színésze. A magyar moziközönség egyébként nyáron láthatja Depp legújabb filmjét, amelyben az egykori hírhedt amerikai gengsztert, John Dillingert alakítja. A Közellenségek hazai premierje július 16-án lesz.

Mit várhatunk a negyedik karibi kalandtól?

Sokan félve gondolnak bele a már groteszk módon vicces jelenetekbe a harmadik részben. Minden esetre, ahogy Depp is azért vállalja el újra a szerepet, mert  szórakoztatja, úgy mi is újra és újra meglessük a kalózok virtuskodásait, mert vicces, ötletes, látványos, kedvenc hírességekkel teli, és mert szórakoztat. Egy bizonyos, ha most nem alakítanak valami egészen nagyot, az ötödik részért a közönség egytizede, a fanatikus belső mag fog már csak leülni. Gyermekeinknek azonban a kalóz történetek íze-java ez a trilógia. Ha olyan hosszú is lesz, mint Robert Jordan Idő kereke sorozata, vagy olyan monumentális, mint a Gyűrűk Ura, egy biztos, megmarad szombat délutáni családi mozinak. Állunk elébe… - a szerk.

Reflektor Tv
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1749 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x