Judy 13 évvel fiatalabb sráccal lépett félre
Címlap / Showbiznisz / Judy 13 évvel fiatalabb sráccal lépett félre

Judy 13 évvel fiatalabb sráccal lépett félre

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Judyról, a Groovehouse énekesnőjéról szép lassan kiderül, hogy másfél éves házasságuk alatt csaknem végig csalta volt férjét. 

Azt eddig is tudhattuk, hogy az énekesnő egy ideig volt férjével és jelenlegi párjával párhuzamosan osztotta meg a hálószobát. Most azonban kitálalt egykori, csalódott szerelme is, aki azt állítja, fél évig csalta vele Nagy Rolandot.


Kiss Judit (Judy) és férje, a Groovehouse egykori dobosa másfél év házasság után, 2009 januárjában szakítottak. Márciura már egyikük sem élt egyedül. A 22 éves - tehát az énekesnőnél 13 évvel fiatalabb -  Cseh József szerint Groovehouse Judy több mint fél évig csalta vele férjét.

"Körülbelül négy évvel ezelőtt találkoztunk először, amikor már együtt volt Rolival. Csak később, az esküvőjük előtt kezdtünk el érdeklődni egymás iránt: megállás nélkül SMS-eztünk és telefonálgattunk. Még nem is történt köztünk semmi, amikor lebuktunk Roli előtt, így a szervezés alatt álló esküvőjük veszélybe került. Végül kibékültek, mi pedig úgy döntöttünk, nem tartjuk tovább a kapcsolatot. Ez több mint fél évig sikerült, majd tavaly márciusban ismét egymásra találtunk, májusban pedig összejöttünk." - állítja a srác.

A fiú azt mondja, szerelmes volt a 35 éves énekesnőbe, akinél azonban fél év alatt kihúnyt a láng. "A szakításkor először azt sérelmezte, hogy nincs munkám, és hogy elege van abból, hogy ő többet keres, mint akikkel együtt van! Aztán csak kibújt a szög a zsákból: megismerkedett Balázzsal." - panaszkodik a csalódott szerelmes.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 4211 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x