Sírni fog, ha COMET-gömb nélkül kell hazatérnie - Dukai...
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Sírni fog, ha COMET-gömb nélkül kell hazatérnie - Dukai Regina utál veszíteni

Sírni fog, ha COMET-gömb nélkül kell hazatérnie - Dukai Regina utál veszíteni

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-31

Dukai Regina nem titkolja, győzni akar! A modell-énekesnő eséllyel pályázik a legjobb női előadónak járó VIVA Comet-gömbre. S bár komoly ellenfelei vannak - Kovácsovics Fruzsina, Lola, Tóth Gabi és Zséda személyében -, reméli, hogy rá szavaznak majd a legtöbben. Ha nem, bizony itatni fogja az egereket…  


Rendezvénynaptár
Dukai Reginát immár második alkalommal jelölték COMET-gömbre. Szomorúan elevenítette fel, mi történt legutóbb, amikor üres kézzel kellett hazatérnie a díjátadóról.


 - Nagyon el voltam keseredve. Félreértés ne essék, nem azért, mert nem tartottam korrektnek a szavazást. Oroszlán a csillagjegyem, talán ebből is adódik, hogy maximalista vagyok. Nem másokat akarok legyőzni, hanem saját magamnak bizonyítani. Megtisztelő a jelölés, de én bevallom: nyerni akarok!  – mondta Regina, akinek talán szerencsét hoz a második esély.

 

– Kevesen tudják, de annak idején Ezüstlány is csak második nekifutásra lettem. Az első évben nem nyertem. Ez adott erőt ahhoz, hogy újból elinduljak a versenyen. Keményen küzdök a céljaimért, ez jellemző rám – nyilatkozta Regina.

 A COMET esetében persze más a helyzet, itt minden a szavazókon múlik. Szavazni a 1794-es telefonszámon lehet, a VIVA Cometig pedig már alig egy hónap van hátra: június 4-én kiderül, Regina, vagy a másik négy énekesnő győzte meg a rajongókat leginkább…

  
 
[ 6822 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x