Lola is vitorlát bont - Már készül a tini sztár a regattára...
Címlap / Showbiznisz / Lola is vitorlát bont - Már készül a tini sztár a regattára

Lola is vitorlát bont - Már készül a tini sztár a regattára

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Fábry Sándor, Csiszár Jenő, Orosz Barbara, Cseh László, a Sugarloaf, az Irigy Hónaljmirigy, Bagi Iván, Keleti Andrea és Talmácsi Gábor mellett a fiatal énekesnő, Lola is megküzd az idei vitorlás-trófeáért a 41. Kékszalag T-Mobile Nagydíjon. Lola nem tartja magát rutinos versenyzőnek, utoljára ugyanis kisiskolásként hajókázott, akkor is többnyire a vízbe-ugrálás kötötte le a figyelmét. 

„Túl vagyok az első elméleti és gyakorlati oktatáson. Már megtanultam a vitorlázáshoz alapvetően fontos csomózási technikákat, igaz, az oktatóm először a gyerek-tanfolyam szintjén kezdte el magyarázni, mely pálmafára kell a kígyónak felkúsznia, hogy abból erős tartást biztosító csomó szülessen – vicces volt” – mesélte az idén Comet-díjra is jelölt énekesnő.



Az elméleti alapképzés után Lola annyira kedvet kapott a balatoni hajózáshoz, hogy még az esti énekóráját is lemondta, s csak záporoztak a kérdései az oktatóra.
Láng Péter, a Vega Yachtsport vezetőoktatója talán nem is találkozott még ilyen vakmerő kéréssel: Lola az első vitorlásóráján kérte, hadd próbálja ki, milyen, ha felhúzzák az árbocra.



„Nagyon izgalmas volt. Az oktatóm és két segítője csörlőztek, tartották a köteleket, hogy tökéletes biztonságban érezhessem magam a magasban. Kicsit így is féltem, amikor a szél meglendítette a hajót, de az biztos, felejthetetlen élményben volt részem.”

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 2584 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x