HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-20
Címlap / Showbiznisz / Gesztesi agyonhajszolja magát, hogy ki tudja fizetni Claudiát

Gesztesi agyonhajszolja magát, hogy ki tudja fizetni Claudiát

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-20

Liptai Claudia és Gesztesi Károly egykori családi fészke közös tulajdont képez, így az elköltöző színésznő jó pár millió forintra tarthat igényt férrjétől, aki éjt nappallá téve robotol, hogy előteremtse a pénzt. 

 

Rendezvénynaptár
Óbuda exkluziív, jórészt luxusingatlanokkal borított részére költözik Liptai Claudia. A színésznő zöldövezeti, panorámás lakásban kezdi meg új életét. Gesztesi Károly eközben ki sem látszik a munkából, a hírek szerint Claudia lelépési pénzét próbálja összeszedni.


A III. kerület zöldövezeti területét mostanában fedezték fel az ingatlan befektetők, akik négyzetméterenként akár hétszázezer forintot is elkérnek.

Caludia a Gesztesi-villában eltöltött évek alatt hozzászokott az exkluzív környezethez, és a különválás után sem adja alább, ugyanis egy panorámás, kertes házban vásárolt lakást magának – szivárgott ki a házaspár környezetébôl. Ha Pankával beköltöző műsorvezető minimális igényét vesszük figyelembe, nagyjából hétszázezres négyzetméterenkénti árral számolva  a Liptai-lakás mintegy ötvenmillió forintba is kerülhet.

Ez még az egyik legjobban fizetett televíziósok közé tartozó Claudiának is komoly kiadást jelent, ám úgy tudjuk, hogy a műsorvezető jelentős összegre számíthat férjétől, Gesztesi Károlytól. A pár házassági válsága kapcsán kiderült, hogy bár külön kasszán éltek, a Gesztesi-villa közös szerzemény, és valószínűsíthető, hogy az ott maradó Károly kifizeti Claudia tulajdonrészét.

Ismerôseik ennek tudják be, hogy a színész mostanában megállás nélkül dolgozik, egymás után vállalja a film- és reklámszerepeket. A túlhajszolt családapa az utóbbi hetekben több mint húsz kilót fogyott, ami az öngyilkos munkatempó mellett annak is betudható, hogy fitneszedzővel igyekszik karbantartani magát.

Hiába az emberfeletti erőfeszítés, Claudia mégsem tud elköltözni. Eredetileg arra számított, hogy miután hazatér Pankával a dominikai nyaralásból, azonnal birtokba veheti új otthonát, az építkezés azonban nem akar befejeződni. A színésznő ezért jelenleg is abban a házban kénytelen várni lakása elkészültét, amely Gesztesi egykori nejének otthonával szomszédos.

 
 
[1864]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot
 
 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x