Madonna nigériai kisfiút szeretne örökbe fogadni
Címlap / Showbiznisz / Madonna nigériai kisfiút szeretne örökbe fogadni

Madonna nigériai kisfiút szeretne örökbe fogadni

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-06

Rendületlenül folytatja örökbe fogadási projektjét Madonna. A popdíva mindenráon szeretne magához venni egy afrikai gyereket - ám próbálkozásait egyelőre nem koronázta siker.  

Madonna elhatározta, hogy Nigériából szeretne örökbefogadni egy kisgyereket, ezért már fel is kereste a Kaduna’s Mercy nevű árvaházat, ahol harminc gyerek közül választhatja ki, melyiket szeretné felnevelni.
 


Az énekesnő erőteljesen koncentrál arra, hogy mihamarabb örökbefogadjon egy harmadik világbeli gyereket. Legutóbb Malawiban próbálkozott – ahonnan jogi aggályok közepette 2006-ban magához vette David Bandát – azzal, hogy egy Mercy James nevű hároméves árvát szeretne magához venni , de a helyi bíróság elutasította el a kérelmét, mert az adoptálás feltétele lenne, hogy a leendő anya 18 hónapja éljen országban.

Madonna akkor fellebbezett, de a zárt ajtók mögött zajlott május 4-i újratárgyaláson már nem vett részt. A Digital Spy szerint tehát a díva most Nigériára összpontosít, a többi bulvárlap egyelőre nem tudja eldönteni, az énekesnő honnan szerez majd újabb családtagot.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1068 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x