R. Kelly ismét bíróság előtt!
Címlap / Showbiznisz / R. Kelly ismét bíróság előtt!

R. Kelly ismét bíróság előtt!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-18

R. Kelly lassan hazajár a bíróságokra. Az énekesnek ismét komoly vádakkal kell szembenéznie. Ezúttal azzal vádolják, hogy több, mint 50 embert károsított meg egy soha meg nem rendezett koncerttúra ígéretével. 

A sztár az utóbbi években egyik tárgyalóteremből a másikba szaladgál. Még évekkel ezelőtt gyermekek molesztálsásával vádolták meg, emiatt számos koncertje elmaradt, s az egyik szervező be is perelte emiatt. Eezek az ügyek még le sem zárultak, s most ismét eljárás folyik ellene.

Ezúttal egy dél-afrikai hölgy citálta bíróság elé, azt állítva, hogy R. Kelly pénzt csalt ki tőle és több, mint félszáz társától. A vád szerint az énekes azt ajánlotta nekik, hogy fektessenek be következő turnéjába. A koncertekre azonban végül sosem került sor, az emberek pedig hiába fuottak a pénzük után.

Kelly ezzel szemben állítja: a csalást a nő követte el, ő hitegetett másokat azzal, hogy üzleti kapcsolatban áll az énekessel. Valójában sosem találkoztak, nem is ismerik egymást, s a sztár is csak a sajtóból értesült róla, hogy visszaéltek a nevével.

Az R&B és a soul koronázatlan királya nem először kénytelen bíróság elé állni. Már 1994-ben is arról pletykáltak a bulvárlapok, hogy titokban feleségül vette az akkor mindössze tizenöt éves énekensőt Aaliyah-t. Ezt persze mindketten tagadták, ám előállt egy harmadik lány is, aki azt állította, hogy Kelly őt is tizenéves korában csábította el, teherbe ejtette és végül abortuszra kényszerítette.

Ezeknek az ügyeknek akkor még nem volt jogi következménye,ám 2002-ben már vádat is emeltek ellene koskorúak molesztálása miatt. Később a vád gyermekekkel kapcsolatos pornográg videók letöltésére "szelidült", ám így is alaposan megtépázta az énekes karrierjét.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1622 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x