Elképesztő: korrupt rendőrökkel nyomoztat a sajtó Sarah...
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Elképesztő: korrupt rendőrökkel nyomoztat a sajtó Sarah Jessica Parker után

Elképesztő: korrupt rendőrökkel nyomoztat a sajtó Sarah Jessica Parker után

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-19

Mikor áprilisban nyilvánosságra került, hogy Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick második közös gyermekét béranya hordja ki, világos volt, hogy a bulvársajtó nem fog megelégedni a szűk szavú nyilatkozatokkal. Mikor pedig kiderítették, a pótkismama nevét, és lakhelyét, egyenesen hajtóvadászat kezdődött az információkért. 

 

Rendezvénynaptár
A kisvárost, ahol az asszony él, valósággal elárasztották a paparazzik, akik semmitől sem rettennek vissza, hogy zaftos infókat szerezzenek, vagy aranyáron eladható fotókat készíthessenek.

Miután már képtelen volt elviselni a folyamatzos zaklatást - amelyhez hétköznapi ember lévén nyilván egyáltalán nem volt hozzászokva - az elkeseredett béranya a rendőrséghez fordult védelemért. kiderült: hibát követett el.

Ugyanis a rendőr, akit megbíztak a pótkismama nyugalmának őrzésével, egyszerűen betört a házba, hogy jó pénzért értékesíthető infókat gyűjtsön az asszonyról. Az elképesztő esetről meglehetősen cinikusan nyilatkozott a helyi rendőrörs vezetője, aki leszögezte: továbbra is megbízik kollégájában, hiszen, úgymond a vizsgálatok még nem zárultak le.

A kapitány nyilatkozata nem csak sajátos szakmai etikáról tanúskodik, de nem is vall túlzottan nagy bölcsességre. Azon túl ugyanis, hogy egy ilyen eset az állásába is kerülhet, az amerikai joggyakorlat szerint Sarah, vagy a béranya magánvádat is emelhet ellene, és a gatyáját is leperelheti a nyilván nem túl tehetős vidéki rendőrnek.
 
 
[ 915 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x