Nagy Ego vagy a név kötelez? Gergely Robi magáról nevezte...
Címlap / Showbiznisz / Nagy Ego vagy a név kötelez? Gergely Robi magáról nevezte el színészi társulatát

Nagy Ego vagy a név kötelez? Gergely Robi magáról nevezte el színészi társulatát

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-11

Most egy Gergely Theater nevű társulást hoztam, illetve hozok létre, ahol a közönséget a társaimmal próbáljuk szórakoztatni. Szívesen számolok be arról, hogy három produkcióval fogjuk ezt megtenni - meséli a híresség. 

Kicsit meg is süketültem természetesen… (Gergely Róbert)
„Nagyon bízom abban, hogy a zene marad ugyanolyan lírai, és kemény is, mint amilyenek mi vagyunk emberek itt a Földön. Hol az egyikre, hol a másikra van igazán szükségünk. Velem is előfordul, hogy nagyon vágyódom a keményebb hang megszólalására. Van, amikor én magam sem kedvelem a túl csöpögős, szentimentális, vagy álromantikus muzsikát. Szerencsés helyzetben vagyok, mert van egy tinédzser fiam, ő nyüstöli az elektronikus hangszereket, most éppen dobol. Amikor az elektromos gitárját megvettem, nem gondoltam, hogy néhány hónappal később, abban a stúdióban fogok üldögélni - mint szerencsés apuka -, ahol Simon a társaival együtt üti, vágja, csépeli a hangszert. Kicsit meg is süketültem természetesen, de ha ők képviselik a jövő zenéjét, akkor azt tudom mondani, hogy nem lesz rossz kezekben.

A kezeimet is bátran használhatom…
Örülök, hogy a technika olyan szintre fejlődött, hogy a fülembe egy kis vackot kell csak bedugni, és ott zeng és szól az egész zenekar. Egy nagyon mini kis mikrofont lehet fölerősíteni a szám elé közvetlenül úgy, hogy a kezeimet is bátran használhatom, és közben egy kis mütyűrkébe énekelve, szinte lemez minőségű hangzást lehet kikeverni.

Művész úr, ne haragudjon, de kikérem magamnak…
Nem is olyan régen, egy szabadtéri előadáson - ahol a mikroport ugyanúgy a fejemen volt -, a szünetben egy kissé felháborodott, feldúlt néző kereste a rendezőnket. Nem találta, de én is ott voltam a színfalak mögött. Oda jött hozzám, és azt mondta: Művész úr, hogyha én lemezről akarom önt hallgatni, akkor haza megyek, és bekapcsolom a lemezjátszót. Azt, hogy maga itt tátog, ne haragudjon, de kikérem magamnak. Mire én - először is megértettem, hogy mire gondol, azt feltételezte rólam, hogy én nem élőben énekelek -, megmutattam neki a homlokomra felerősített mikroportot. Ő is meglepődött. Ma már olyan technikai hátterünk és segítségünk van, hogy valóban még a nézőtéren ülőt is meg tudja téveszteni. 

Gergely Theater
Most egy Gergely Theater nevű társulást hoztam, illetve hozok létre, ahol a közönséget a társaimmal próbáljuk szórakoztatni. Szívesen számolok be arról, hogy három produkcióval fogjuk ezt megtenni. Az egyik a fiatalsághoz, a gyerek közönségünkhöz szól. Grimm klasszikus meséjét dolgoztuk fel, és készítjük el musical formájában - a darab címe Csipkerózsika. Ebben ugyan nem játszom, csak rendezem, de nagyon tehetséges fiatal kollegák vállaltak ebben a munkában szerepet. A következő egy hat szereplős fergeteges vígjáték, a címe Nejcserés támadás. A harmadik produkció egy világhírű regény alapján készült színpadi adaptáció, A lepkegyűjtő. Ez egy pszicho-krimi. Egy pszichopata férfiről szól, aki fogságba ejt egy fiatal ártatlan lányt. Háza pincéjébe tuszkolja, ott fogságban tartja, és egy kívánsága van, hogy ez a fiatal lány, ennek ellenére szeresse őt. Ma, amikor a világsajtó sok más hasonló helyzetről számol be, sohasem tudjuk, hogy mi történik valójában a színfalak mögött. Ez a produkció megmutatja ennek a két embernek a sorsát, drámáját, és líráját is.”

Gergely Róbert
Sztárportré >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2806 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x