Kékszalag - végleges lista a befutó sztárokról
Címlap / Showbiznisz / Kékszalag - végleges lista a befutó sztárokról

Kékszalag - végleges lista a befutó sztárokról

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-01-28

A rekordszámú 612 indulóból 556 hajó teljesítette szabályosan a Kékszalag 150 km-es távját. Vasárnap 9 órakor zárult a célvonal, lezajlottak az óvások. Újabb reklamáció nem érkezett, így az eredménylista véglegesnek tekinthető. Eszerint az abszolút győztes, a Litkey Farkas vezette BROKERNET UNIQA (Lisa) nevű hajó futott be 12 óra 13 perc 46 mp alatt. 

Az abszolút győztes Csiszár Jenő (Brokernet Uniqa), Hajas László (Raffica) és Csomor Csilla (Média Contact Avatar) mellett a 41. Kékszalag T-Mobile Nagydíjon induló további híresség is remekült szerepelt.


Az RTL Klub sztárcsapata beváltotta ígéretét, sőt! Nem csak, hogy dobogóra állhatott a Dolce Vita, fedélzetén Barabás Évával, Deutch Anitával és Müller Attilával, de őket illette a 41. Kékszalag T-Mobile Nagydíj legjobban navigáló hajójának a különdíja, és hajóosztályukban is első helyen végeztek.

A vasárnapi eredményhirdetésen azonban dobogóra állhatott még csapatával Szujó Zoltán is, akik az X35-ösök osztályában, a WestPorttal az ezüstérmet szerezték meg.

"Fantasztikus élmény volt száguldani a vízen, ám Tihanynál olyan szélcsendet kaptunk, hogy másfél óráig tartott mire „beszuszogtunk” a füredi célvonalba. Azt a másfél órát, éjfél körül, elcsigázva, fáradtan, 15-16 óra vitorlázás után, nem kívánom senkinek" – nevetett a műsorvezető.

Gundel Takács Gábor csak reggel negyed 8-kor futott be a Scyllával, s a szélcsend miatt ők négy és fél órát töltöttek Tihany és a füredi cél között.

"Az abszolút győztes hajók szinte még sötétedés előtt befutottak, így pont az éjszakai vitorlázás csodájáról maradtak le. Ebből a szemszögből még soha nem láttam éjszaka a Balatont" – gyönyörű volt.Keleti Andrea
, ahogy tavaly, az idén is a Preator fedélzetén teljesítette a 150 km-es távot. A csapat Nautic-osztályban harmadik helyen zárta a 41. Kékszalagot.

"A kapitánynak reggel 9-kor indult a gépe Athénba, fel volt adva a lecke, hogy úgy érjünk be a célba, hogy Borbíró István időben eljusson Ferihegyre. Már hajnali kettőkor befutottunk, így szerencsére nem nekem kellett célba kormányozni a Preatort" – viccelődött Andi.

A Kékszalagon induló összes híresség sikeresen ért célba. Keményen küzdöttek, s ugyan eddig még ismeretlen fáradtsággal találkoztak a verseny során, mindannyian egy életre szóló élménnyel gazdagodtak.

Abszolút sorrend:
1. Csiszár Jenő – Brokernet Uniqua

2. Hajas László – Raffica

3. Csomor Csilla – Média Contact Avatar

5. Sipos Tomi (IHM) – Sponsor Wanted
13. Pordán Petra (Juventus) – Nemere II.
19. Szujó Zoltán – WestPort
32. Keleti Andrea – Preator
67. Orosz Barbara – Fantom
80. Barabás Éva, Deutch Anita, Müller Attila – Dolce Vita
81. Dér Heni, Tóth Szabi – Fram
121. Szabó Győző, Előd Álmos, Seres Dániel, Czutor Zoltán - Azzurro
134. Balog Tamás (Juventus) – Columbus
313. Kis Ramóna, Kőváry Tamás – Don
346. Gundel Takács Gábor – Scylla
440. Rippel Ferenc, Rippel Viktor – Sector Sportpiac
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4026 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x