Botrány! Drogdíler a brit királyi házban?
Címlap / Showbiznisz / Botrány! Drogdíler a brit királyi házban?

Botrány! Drogdíler a brit királyi házban?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-26

Az utóbbi pár évet viszonylag botránymentesen úszta meg az angol királyi ház. Ám a királynő még mindig nem dőlhet nyugodtan hátra. Ezúttal Vilmos herceg közelgő esküvője felett gyülekeznek sötét viharfelhők.  

Az egykor kicsapongó életet élő királyi sarj "révbe érkezése" pr-szempontból kifejezetten jól jött a családnak. A menyasszony, Kate Middleton gyönyörű, bájos és igazi profi médiaszereplő, aki hamar maga mellé állította a különben meglehetősen finnyás brit közvéleményt.  Ám a napokban a Vilmost "megszelidítő" ara családjáról több, mint kínos részletek kerültek napvilágra.


A menyasszony nagybátyját, Gary Goldsmith-t rejtett kamerával keresték fel egy brit bulvárlap munkatársai azzal, hogy kokaint szeretnének tőle venni. A felvétel tanúsága szerint a férfinél hatalmas mennyiségű drog volt, és nyilvánvalóan nem először keresték meg őt hasonló kéréssel.

Drogdíler nagybátjya lebukása után Kate meglehetősen nehéz helyzetbe került. Jól értesült udvari körök szerint Erzsébet királynő valósággal tombolt, amikor tudomást szerzett az ügyről. Az uralkodó állítólag komolyan fontolóra vette, hogy visszavonja a frigyre egyszer már megadott áldását és megtiltja Vilmosnak, hogy elvegye szerelmét.

A botrányt tovább dagasztja, hogy az ifjú pár korábban nem kevés időt töltött "Gary bácsi" ibizai villájában, amely lényegében drogelosztóhelyként funkcionált. A pár persze azt állítja, fogalmuk sem volt arról, mi folyik a házban, ám biztosan sokan lesznek, akik ezt kétségbe vonják majd.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1522 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x