Kinter bukott, Bódi Sylvi törött bordával tángálta el a...
Címlap / Showbiznisz / Kinter bukott, Bódi Sylvi törött bordával tángálta el a pasikat (A legextrémebb fotókkal!)

Kinter bukott, Bódi Sylvi törött bordával tángálta el a pasikat (A legextrémebb fotókkal!)

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-10-20

Kinter Oszkár megnyerte a Wakeboard Magyar Bajnokság sztárfutamát. Bódi Sylvi csak néhány ponttal maradt le a Cool Tv műsorvezetőjétől, maga mögé utasítva az Irigy Hónaljmirigy két nevettetőjét, Sipos Tamást és Varga Győzőt, valamint Pintér Tibort. 


Rendezvénynaptár

Hatalmas érdeklődés kísérte a XI. Wakeboard Magyar Bajnokság első ízben megrendezett sztárfutamát az Omszki-tavon


A versenyen Bódi Sylvi, valamint négy izmos férfi: Pintér Tibor, az Irigy Hónaljmirigy két tagja, Sipos Tamás és Varga Győző, illetve Kinter Oszkár, a Cool Tv műsorvezetője mérte össze tudását. Az erős szél nem könnyítette meg a sportos hírességek helyzetét, ennek ellenére komolyabb esések nélkül megúszták a versenyt.

A bemelegítés után elsőként Sipos Tamás rajtolt, aki biztonságosan, stabilan, néhány kisebb trükkel tudta le első körét. Kinter Oszkár szintén rendkívül magabiztosan ment rá a vízen lévő különböző nehézségű elemekre, de a kör végére tervezett komoly trükk sajnos nem sikerült neki, és elesett. Bódy Sylvi viszont annál profibban vette az akadályokat. Varga Győző elkápráztatta a közönséget: parádézott a vízen. Pintér Tibor pedig hozta a formáját.

A versenyzők két kört mehettek, amelyből a jobban sikerült csúszást értékelte a zsűri. Kinter Oszkár másodszorra megugrotta a trükköt, így kicsivel ugyan, de több pontszámot kapott, mint a futam egyetlen női versenyzője, aki így a dobogó második fokára léphetett föl. A harmadik helyen Varga Győző végzett, aki megérdemelten húzhatta ki magát a ranglétra legalsó fokán, bronzéremmel a nyakában.

A negyedik Pintér Tibor, az ötödik pedig Sipos Tamás lett. A versenyzők közül egyedül Kinter Oszkár nem volt elégedett magával, annak dacára, hogy nyert. Mint mondta, ennél sokkal jobban tud csúszni. Bódi Sylvi viszont nem volt csalódott, sőt!

Hibátlan kört mentem, noha el van törve a bordám és az orvos eltiltott a csúszástól” – tette hozzá a modell.

Egy biztos, a versenyzők ezek után még inkább ráerősítenek, hogy jövőre szintén ugyanitt újra rajthoz állhassanak, és némiképp átrendezzék az eredménytáblázatot.

Az Omszki-tavon a sztárfutam után a XI. Magyar Wakeboard Bajnokság indulói elkezdtek gyakorolni, hogy a másnapi előfutamokon és döntőn megmutassák a közönségnek, miről is szól ez a látványos extrém sport.

(Fotók: Králik Dániel)

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 3383 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

/img/hirdetes/2021/9honap_banner-300x250-logo.jpg
 

Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x