Lourdes beszólt, Mercy utálja - Madonna baja meggyűlik lányaival...
Címlap / Showbiznisz / Lourdes beszólt, Mercy utálja - Madonna baja meggyűlik lányaival

Lourdes beszólt, Mercy utálja - Madonna baja meggyűlik lányaival

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Az énekesnő magánélete továbbra sem rózsás, most éppen két lányával vannak gondok. Lourdes eddig is többször kiakadt anyjára, a két hónapja örökbe fogadott kislány pedig ki nem állhatja az erőszakos sztárt. 

Két lánya nehezíti meg Madonna életét, bár lehet, hogy még jót is tesz az erőszakos, arrogáns sztárnak, ha legalább időnként valaki helyre teszi. Éppen ez történt a napokban, amikor 14 éves lánya, Lourdes ismét alaposan kiosztotta anyját. Lourdes és Madonna között már régóta feszült a viszony, hol a túlzott szigorúság, hol Madonna slampossága, hol Lourdes kozmetikai problémái miatt rúgták össze a port. Most a tini azon borult ki, hogy Madonna és Guy szinte állandóan ordibált egymással, és egyetlen nyugodt perce sem volt már a családnak. A válás után sem javult a helyzet egészen addig, amíg Lourdes rá nem parancsolt hisztis édesanyjára, hogy végre üljön le, és hallgassa végig. A kislány alaposan megmosta Madonna fejét, amiért kiállhatatlan természetével teszi pokollá családja életét, és nyomatékosan megkérte, hogy tegye rendbe kapcsolatát volt férjéve. A szidás hatásos lehetett, mert Madonna és Guy azóta tudnak normálishangnemben beszélni egymással, sőt egyesek azt is tudni vélik, hogy ki is békültek, és talán még össze is jöttek egymással! Az állandó szópárbajnak minden esetre vége szakadt, Lourdes legnagyobb örömére.

Mercy, a malawi árva ellenben nem békül. A kislányt annak családja és a malawi hatóságok ellenzése ellenére is sikerült örökbe fogadnia Madonnának, aki annál inkább ragaszkodott tervéhez, minél nagyobb ellenállásba ütközött. A sokat bírált örökbefogadás eddig senkinek sem vált örömére: a családjától és környezetétől elszakított kislány utálja a rámenős énekesnőt. Új testvéreivel, Lourdesszel, Roccoval és Daviddel remekül kijön, a dadusát imádja, ám Madonnára idegenként tekint, és nem hajlandó megbarátkozni vele. A kis Mercy nem heverte ki, hogy elszakították otthonról, és nem érti, miért tette ezt vele egy számára ismeretlen fehér nő. A négy gyerek minden idejét együtt tölti, ám Madonna annak ellenére, hogy gondos anyának tartja magát, mindössze napi fél órát tölt el velük rengeteg elfoglaltsága miatt. A családban régóta ez a legtöbb feszültség forrása, hiszen a gyerekek leginkább csak a dadákkal találkoznak, és, ha anyjuk engedélyezi, Lourdes és Rocco meglátogathatja édesapját, Leont és Guyt. A két kis örökbefogadott árvának ellenben nem marad más, mint a testvéreik és a nevelőnők.

Korábban: Madonna és Guy Ritchie újra együtt?>>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2212 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x