Új tetkó a csontvázon
Címlap / Showbiznisz / Új tetkó a csontvázon

Új tetkó a csontvázon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-03-25

A divatikon sztár feleség, Victoria Beckham ismét adott feladatot a bulvár fotósoknak. Látványos ruhaköltemény, fogpiszkáló lábak, és vadi új tetoválás - kell ennél több? David Beckham neje ismét kitett magáért. 

Minden fotós szeme megakadt Victoria Beckhamen, bár ismerve a hölgyet, ez nem is annyira meglepő, hiszen Posh el sem tudná viselni, ha egy napig nem vele foglalkozni az egész világ, és ezért szinte bármire képes. Most is mindenkit sokkolt, amikor egy tévés szereplésből hazatérve közszemlére tette elképesztően sovány karját és eres, öregasszonyéhoz hasonló lábait, amelyeken természetesen 20 centis tűsarkakat viselt. Az anorexiás híresség nem elég, hogy nem eszik semmit, újabban fut és tornázik is, Posh a Pilates híve, ám ez neki nem áll túl jól. Ijesztő külseje mellett bal csuklóján egy új tetoválás is látható.

HarmoNet tipp: Posh: Teljesen átlagos vagyok!>>

Ami még inkább okot adott az érdeklődésre, hiszen Posh, annak ellenére, hogy több tetoválása is van, nem rajong úgy ezekért a díszekért, mint férje, David. A felirat héberül van, és jelentése: „együtt, örökkön-örökké”. A 34 éves David és a 35 éves Victoria nemrég, júlis 4-én ünnepelte 10. házassági évfordulóját a Maldiv-szigeteken, és ebből az alkalomból készült a tetoválás is.


Victoria arra a kérdésre, hogy miért pont héber feliratot választott, azt felelte, hogy férje nagymamája zsidó, és az iránta való tiszteletből készült a tetoválás héberül. Vic azt is elmondta, hogy annak ellenére, hogy már van rajta pár varrás, nem tervez további ábrákat. A 2006-os, jobb csuklójára készült római számos dátum után ez az utolsó tetoválás, amit viselni szeretne. Csontsovány alakjával kapcsolatban meg már nem is kérdezi senki, hiszen köztudott, hogy Vic teljesen átlagosnak tartja magát – ezen a téren is.

Korábban:
Victoriának elege lett férje tetkóiból>>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 9237 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x