Önismeret és őszinteség - a siker titkai Szabó Győző szerint...
Címlap / Showbiznisz / Önismeret és őszinteség - a siker titkai Szabó Győző szerint

Önismeret és őszinteség - a siker titkai Szabó Győző szerint

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-29

Képzőművészként kezdtem, grafikusként, játék készítőként szakvizsgáztam. Amikor ott valami elkészült, az is siker volt. Amikor kész lettem egy képpel, vagy amikor fölvázoltam egy tervet... 

„Ha őszinte vagy, és van legalább egy pici önismereted, az mindig fontos. Nem mintha én teljesen ismerném saját magam, de legalább az kell, hogy legyünk tisztában a képességeinkkel. Maradjunk őszinték, ne könyököljünk, ne menjünk a dolgok elé, hanem várjuk meg, amíg szembe jön. 

Képzőművészként kezdtem, grafikusként, játék készítőként szakvizsgáztam. Amikor ott valami elkészült, az is siker volt. Amikor kész lettem egy képpel, vagy amikor fölvázoltam egy tervet…

A sikerességnek az is a titka lehet, hogy én simán leállok dumálni emberekkel, és a leglehetetlenebb élethelyzetekben találkoznak velem. Nagyon szívesen utazom metrón, buszon, villamoson. Tehát én azért körül nézek. 

Ha már itt tartunk, nemrég megjelent egy könyvem, ami hihetetlenül nem megy, tehát nem sikeres, pedig szerintem nagyon jó lett. Nem kellett sokat gondolkoznom azon, hogy mennyivel többen vették volna meg, ha rajta lenne az arcom, de én ebben nem kötök kompromisszumot. Nem az volt a célom, hogy ebből meggazdagodjak, hanem, hogy minél több emberhez jusson el. Egy olyan valamivel jöttem ki, ami még nem volt Magyarországon, és ezért nem tudják, hogy micsoda. Ez a könyv ad egy receptet, hogy hogyan lehet másképp utazni. Rengeteg fotóval, dvd filmekkel, a világ nem akármilyen pontjairól. 

A legsikeresebbnek akkor érzem magam, amikor az emberek tapsolnak, jót nevetnek, rám mosolyognak az utcán. Rám mosolyog a kislányom, odajön, megölel…”

Az interjú Szabó Győzővel ITT hallgatható meg >>

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1911 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x