Dráma! Öngyilkos lett a szupersztár!
Címlap / Showbiznisz / Dráma! Öngyilkos lett a szupersztár!

Dráma! Öngyilkos lett a szupersztár!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Szörnyű tragédia hírét röpítették ma délután világgá a hírügynökségek. Holtan találták Hello Kitty-t egy tokiói szállodai szobában. A sztár minden bizonnyal önkezével vetett véget életének.  

Az élettelen hírességre a luxushotel egyik alkamazottja talált rá. A kiérkező orvosok többszöri újjáélesztéssel sem tudtak segíteni rajta. Részeleteket a megrendült család kérésére egyelőre nem közöltek, ám kiszivárgott információk szerint a sztár öngyilkos lett.

A bulvársajtó már hónapok óta egyre többet foglalkozott Kitty botrányos életmódjáról. A japán celeb partyról partyra járt, s bár rendre cáfolta a drogfüggőségéről szóló híreszteléseket, barátai közül számosan állították: a cicababa jó ideje rabja már a tudatmódosító szereknek és az alkoholnak.

Kitty, bizarr szexuális élete miatt is nem egyszer a lapok címoldalára került. A sztárt hírbe hozták Paris Hiltonnal is, mások azt állították, imádja a bizarr szado-mazo játékokat. A napokban úgy tűnt, egyenesbe jöhet az élete, amikor csatlakozott az Aerosimth-hez. Ám a a pletykák szerint a banda tagjai, akik már évek óta nem élnek drogokkal, egyre kevésbé tolerálták Kitty kicsapongó életmódját.

Barátai szerint a súlyos válságba jutott sztárnak a"kegyelemdöfést" a Harmonet leleplező cikke adta meg, amelyben lerántják a leplet Kitty titkos szélsőjobboldali kapcsolatairól, és a cigányilkosságokban játszott esetleges szerepéről.

Hello Kitty-t világszerte millók gyászolják, a tokói hotel előtt sokezer gyertya jelzi a rajongók mélységes fájdalmát. Elton John két óra alatt írt, és fél óra alatt felvett emlékdala máris a brit slágelista élére ugrott, valamint Steven Spielberg és James Cameron  pedig jelezte: szívesen forgatna filmet a hányatott sorsú, meg nem értett szupersztár rendkívüli életéről.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2596 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x