Felhajtás van, hang nincs - csúnyán felsült a soul nagyasszonya...
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Felhajtás van, hang nincs - csúnyán felsült a soul nagyasszonya

Felhajtás van, hang nincs - csúnyán felsült a soul nagyasszonya

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-20

Hosszú hónapok óta várja a közönség, hogy Whitney Houston ismét színpadra álljon. A popdíva visszatérését óriási médiakampány előzte meg, cikkek, tévéműsorok százai foglalkoztak az énekesnővel az elmúlt hetekben. Ám úgy tűnik, a felhajtás sem lesz elég a sikerhez. 

 

Rendezvénynaptár
Hiába a hatalmas médiacirkusz, az egykor tagadhatatlanul ragyogó karrier legszebb pillanatainak visszaidézése az újsáágokban és a televíziókban. Nincs mese: ahhoz, hogy visszatlérjen, Whitney-nek énekelnie kell. Illetve kellene.

A popdíva hangja ugyanis már messze nem a régi. A szomorú tény akkor vált nyilvánvalóvá, amikor a nagy come back előkészítéseként az énekesnő a Central Parkban adott kora délutáni koncertet. Houston csúfosan felsült, mikor egyik legnagyobb slágerét, az I’m every woman-t próbálta előadni. Kiderült, hogy a refrént egyszerűen nem képes kiénekelni, így a "közönség segítségét" kérte.

Az ügyes húzással azonban nem sikerült eltitkolnia a kritikusok elől a bukást. A korábban súlyos drogproblémákkal küzdő  Whitney egyébként azt állítja, jó ideje teljesen tiszta. Sokak szerint azonban legújabb magánéleti húzása nem vall maradéktalanul tiszta tudatra. A bulvársajtóban ugyanis a napokban felröppent a hír, hogy az énekesnő visszatért brutális ex-férjéhez, Bobby Brown-hoz.
 
 
[ 919 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x