Durva! Forgatáson szívta túl magát a színész!
Címlap / Showbiznisz / Durva! Forgatáson szívta túl magát a színész!

Durva! Forgatáson szívta túl magát a színész!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-10-04

A kilencvenes évek legendás rosszfiúja annak idején Marky Mark néven futott be gyors, és botrányoktól korántsem mentes karriert. A rapper akkoriban saját bevallása szerint is sokszor és sokfélét szívott. Most azonban a fűnél is veszélyesebb anyagok okoztak problémát a sztárnál.  

A színész új filmje, a Komfortos mennyország (The Lovely Bones) forgatásán túl sok füstöt nyelt a ködgépből, és rosszul lett. Az orvosok kiszivattyúzták az eszméletlen színész tüdejéből a mérgező anyagot, majd oxigénpalack segítségével lélegeztették. Néhány órával később Wahlberg elhagyhatta a kórházat.

A filmet egyébként 2010 januárjában mutatják be a hazai mozikban. A Peter Jackson rendezte thriller története Alice Sebold magyarul is megjelent bestsellere alapján született: egy tizenhárom éves lányt megerőszakolnak és megölnek. Halála után a mennyországból figyeli a családját, és próbálja rávezetni őket a gyilkos személyére.

Eleinte sokan csodálkoztak, amikor kiderült, hogy Wahlberg lesz a főszereplő, de Jackson sietett megmagyarázni, miért esett rá a választás:

„Marknak két olyan lényeges jellemzője van, amelyekre szükségem volt ebben a produkcióban. Kitűnő a humora és nagyon jó apa. Márpedig a történetben olyan családfőt alakít, akinek megölik a lányát, és ez nagyon megviseli. A filmben azért vannak vidám pillanatok is, amelyek ellenpontozzák a tragikumot. Időnként a vicces oldalukról kell nézni a dolgokat, bármennyire is szörnyű maga az alap sztori.”

Forrás: DoQ
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1145 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x