Gyászhír! Másfél év küzdelem után legyőzte a rák a legendás...
Címlap / Showbiznisz / Gyászhír! Másfél év küzdelem után legyőzte a rák a legendás színészt

Gyászhír! Másfél év küzdelem után legyőzte a rák a legendás színészt

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-03

Újabb gyászhír rázza meg Hollywood-ot. A már másfél éve súlyos beteg színésznek egyszer már halálhírét keltették, de sajnos a közhiedelemmel ellentétben csak pár hónappal élte túl az ízetlen tréfát. 

Patrick Swayze 1952 ben született a texasi Houstonban. A jóképű srác már egészen fiatal korától balettozott és korcsolyázott. Fényes karrierjét azonban mégsem a táncművészet terén, hanem a filmvánsznon érte el.


Első szerepeiben  nem is kelt táncra. A "Kívülállók" című filmben debütált, igazi hírnévre azonban a nálunk csak jóval később vetített "Észak Dél ellen" című sorozat sármos déli katonatisztjeként tett szert.

Hollywood legnagyobbjai közé a Dirty Dancing és a Ghost című szuperproduckiók emelték. Előbbiben már kamatoztathatta rendkívül fejlett mozgáskultúráját is. Később, jóval árnyaltabb szerepkörben emlékezetes alakítást nyújtott a Donnie Darko-ban.

A sztár szervezetében másfél évvel ezelőtt diagnosztizálták a hasnyámirigyrákot, amely ellen mindvégig hősises küzdelmet vívott. Pár hónappal ezelőtt több internetes portál is világgá kürtölte, hogy meghalt, de hamar kiderült, hogy csupán egy lelketlen tréfáról volt szó. Egy ideig azt hihettük, a sztárnál is működni fog a közkeletű babona, mely szerint, akinek halálhírét keltik, az sokáig él.

Harmonet tipp: Csillagjegyüknek megfelelő nehézségektől szenvednek a Dirty Dancing sztárjai!

A hírek szerint szervezete kiválóan reagált a kemoterápiára, s az akkoriban készült fényképek tanúsága szerint a színész állapota valóban sokat javult. Nemrégiben azonban kiderült, hogy a gyilkos kór átterjedt a májára is, s innentől kedzve a legoptimistábbak sem reménykedhettek a színészlegenda felépülésében.

A sztárt 57 évesen érte a halál. Feleségével, Lisa Niemi-vel közösen írt önéletrajzi könyvének bemutatóját már nem érhette meg.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2604 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x