Hoppá! Orosz Barbi forgatáson kapott csókot Madsentől!
Címlap / Showbiznisz / Hoppá! Orosz Barbi forgatáson kapott csókot Madsentől!

Hoppá! Orosz Barbi forgatáson kapott csókot Madsentől!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-29

Orosz Barbara alaposan megfőzte, egészen pontosan aranybarnára pirítgatta Michael Madsen szívét. Lángvörös hajú színésznőnk először libbenő lila ruhájával szédítette meg a hírességet, élete első-sütött lángosával pedig végképp leterítette a hollywoodi nagyvadat. 

- Először az RTL Klub Reggelijének smink szobájában futottam össze Madsennel, aki már akkor elemében volt. Nem vagyok egy rajongó alkat, így nem estem hasra a „nagy amerikai színész” előtt, aki egyébként halálosan közvetlen pasi. Sűrű kacsingatások közepette súgta oda, hogy őrülten jól áll nekem ez a lila ruha – mesélte a Cool Night Extra műsorvezetője, ám a java még csak ezután következett.

Amíg Barbi a stúdió konyhájában élete első lángosát sütögette, az éppen születésnapját ünneplő, hazánkban forgató és bevallottan nagy lángos imádó színésznek, az egyetlen pillanatra sem tévesztette őt szem elől: amíg a lány a tűzhely mellett tüsténkedett, Madsen pillantása újra és újra a gőzölgő fazekak, na meg persze Barbi felé vándorolt. Amikor pedig a lángos elkészült, Michel akcióba lendült.

- Odanyújtottam neki a frissen sült finomságot, erre ő elkapott és belecsókolt a nyakamba. Hű! Nem vagyok egy könnyen zavarba ejthető lány, és színésznő lévén általában jól kezelem a váratlan helyzeteket, ám ezzel a mutatvánnyal sikerült alaposan meglepnie.

Míg a hollywoodi romantikus filmekben csak itt kezdődne a történet, Barbara és az amerikai szupersztár esetében a szerelmes évődésnek itt vége is szakadt.

- Igazán hízelgő momentum volt, ami jólesően legyezgette női hiúságomat, de semmi több – szögezte le Barbi.
Messze menő következtetéseket annál is inkább felesleges levonni, mivel Barbi boldog párkapcsolatban él, Michael Madsenről már nem is beszélve, aki nem csak oldalbordájával, de gondos apaként öt gyerekével is megosztja az otthonát.

Mindkét színész marad tehát a kaptafa, na meg a családi tűzhely melege mellett. Barbi pedig az RTL Klub Vacsoracsata című műsorában sütögeti tovább a pecsenyéjét – amely remélhetőleg hasonló sikert arat, ha nem is szív, inkább gyomortájékon. 

(Fotók: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence)

 

 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3645 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x