Dráma! Szörnyű fájdalmak közepette lépett fel az énekes!...
Címlap / Showbiznisz / Dráma! Szörnyű fájdalmak közepette lépett fel az énekes!

Dráma! Szörnyű fájdalmak közepette lépett fel az énekes!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-03-24

Aki az elmúlt hónapokban látta a színpadon, semmit nem vehetett észre. Betegségét szigorúan titokban tartotta, környezetében sem nyilatkozhatott róla senki. Közben pedig az énekes szörnyű kínokat élt át a fellépések közben. 

A V-tech egykori frontembere, Kefír egészen a mai napig titkolta, miszerint komoly betegséggel küzdött az elmúlt időszakban, a Cool délutáni műsorában azonban lerántotta a leplet a titokzatos kórról.

Először is leszögezte, már teljesen jól érzi magát és gyógyúlófélben van, ám hosszú út vezetett idáig:

- Volt egy egyszerű gerincferdülésem, amiből végül lumbágó alakult ki. Először csak enyhébb tüneteim voltak, például fájt a farokcsontom, később már se feküdni, se állni, se ülni nem tudtam, ezért elmentem orvoshoz. Ott kiderült, hogy a komolyabb a helyzet, hiszen egy gyerekkori rendellenességet is felfedeztek: egy röntgen kimutatta, hogy nyitott a gerincem, de szerencse a szerencsétlenségben, hogy csak egy csigolyát érint.

Kefirt a tünetegyüttes hosszú ideig kínozta, elmondása szerint sokszor a színpadon is alig bírta megállni a helyét a fájdalomtól, amikor pedig gyógyszeres segítséghez fordult, teljesen elbódult azok hatásától. Az énekes ennek ellenére egy fellépést sem mondott le, a gyógyulásáért pedig mindent elkövetett: speciális övet hordott, hogy az levegye a terhet a gerincéről, injekciókúrára, valamint gyógytornára járt, hogy a sajgó testrész minél hamarabb helyrejöjjön.

Mára szinte teljesen helyrejött, ahogyan ő fogalmazott, gyógyulófélben van, de az élete még közel nem teljes: edzeni például a mai napig nem tud, hiszen a megterhelő mozdulatokat még egy jó darabig kerülnie kell.

Forrás: Cool Live
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1309 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x