A legforróbb sztártitkok: ki mikor veszítette el szüzességét?...
Címlap / Showbiznisz / A legforróbb sztártitkok: ki mikor veszítette el szüzességét?

A legforróbb sztártitkok: ki mikor veszítette el szüzességét?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-26

Van, aki korán, van, aki későn. Van, aki élvezte, van, akinek nem jött össze elsőre. A legintimebb sztártitkok, amiről csak ritkán ejtenek szót a sajtó előtt. Lássunk most pár csemegét a régi nagy kedvencek közül! 

 

Gondoltad volna, hogy Brooke Shields, aki már 15 évesen félmeztelenül szerepelt a Kék Lagúna című filmben, 22 éves koráig szűz maradt? Pedig így van! A szépséges színésznő már 12 évesen filmezett, első szerepében pont egy prostituáltat alakított, ám a valóságban csak 10 év múlva veszítette el szüzességét.

Brooke

Nem siette el a dolgot Michael Douglas sem, pedig ha valakiről, hát róla gondolnánk ezt a legkevésbé. A nőfaló sztár igen későn kezdte hódítói pályafutását, az egyetemen érezte először cikinek, hogy amikor a többiek szexuális kalandjaikról beszélnek, arról neki még semmi tapasztalata sincs. A lemaradást azóta is pótolni igyekszik igen lelkesen.

A két klasszikus akciósztár, Stallone és Schwarzenegger eléggé különböznek ebből a szempontból. Míg Sly már gyerekfejjel a lányokat hajkurászta, és 14 évesen szerezte első tapasztalatát, addig Arnie inkább a kondigépeket koptatta, és az ottani haverokkal csípte fel az első csajszit a teremben 18 évesen.

Szintén igen korán szexelt először Bon Jovi is, aki csak úgy, mint Hernádi Judit, 14 éves volt, amikor először lefeküdt valakivel. A korán kezdők táborát erősíti Staller Ilona is, Ciccolina fejét is 14 évesen csavarták el először. Az abszolút csúcstartó azonban – ha hinni lehet neki – az aprócska Prince. A különc énekes saját bevallása szerint mindössze 11 éves volt, amikor először ágyba bújt egy lánnyal.

Angelina Jolie nem csak a szexet, de szadista és perverz vágyainak kiélését is korán kezdte. A dögös színésznő 14 évesen vitte ágyba barátját és kését – a két gyerek egymást összevagdosva élvezte az együttlétet.

Madonna, aki sokáig igen kicsapongó életet élt, és a férfiakat – időnként a nőket is - nagykanállal falta, 15 évesen feküdt le először akkori barátjával. Az énekesnőt elsősorban a kíváncsiság hajtotta, Boy George ellenben, aki szintén 15 évesen hagyta elcsábítani magát, inkább nagyfiúnak akart látszani, amikor felment az őt leszólító olasz popsztár lakására.

Janet Jackson viszont tartotta magát az esküvőig, és csak a nászéjszakán vesztette el szüzességét, igaz, ekkor is még csak 16 éves volt.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 6482 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x