Részeges és züllött előéletéről vallott őszintén Benkő...
Címlap / Showbiznisz / Részeges és züllött előéletéről vallott őszintén Benkő Dániel

Részeges és züllött előéletéről vallott őszintén Benkő Dániel

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-09-24

A lantművész, aki mostanában inkább intim testrészéről híresült el, őszintén beszélt fiatalkori féktelen életmódjáról, a sok-sok buliról, piálásról, és arról, hogy állandóan a csajokat hajkurászta. Állítása szerint azonban ennek az időszaknak már réges-rég vége. 

A mostanság feleség keresésbe fogó meztelenkedő lantművész whiskey-s pohárral a kezében mesélt az internetes sztártévé riporterének arról, hogy anno hogyan szórakozott pajtásaival. Kiderült, hogy rengetegszer berúgott, hányt, szar dolgokat ivott és összezabált mindent. Dániel leszögezte, hogy a züllött életének már vége és már idejét sem tudja, hogy mikor rúgott be utoljára igazán. Pedig az italról mostanában sem mond le.

Benkő Dániel bevallotta: régen nagy csajozó gép volt, de már sokkal kifinomultabb az ízlése, hiszen feleséget keres magának az RTL Klub-on hamarosan induló új műsorában. A forgatások alatt kifáradt botrányhőst Gönczi Gábor mosolygós együttesének születésnapján csíptük el, ahol le is bukott azonnal, hiszen két pohár ital közt sikerült beszélgetni vele, és az interjú közben is raktározott a kezében egy jókora adag whiskey-t, tisztán.

"Nagyon ritkán járok bulikba, mert én magam vagyok a buli magamnak. Úgy vettem magamon észre, hogy az unatkozás is szórakoztat"
- meséli Benkő Dániel, aki azt vallja, hogy nem kell ahhoz szórakozóhely, hogy Ő szórakozzon.


Ez a gondolat azonban fiatal korában még nem fogant meg benne, amit talán nem is bán, hiszen izgalmas pillanatok övezték a régi bulikat. "Berúgtunk, hánytunk, szar dolgokat ittunk, összezabáltunk mindent. Rettenetes és züllött életet éltünk fiatalon, de ennek már vége!" - jelentette ki az interjújában Dániel, aki a videóban arról is mesél, hogy hogyan lehet berúgva csajozni!

Forrás: Tabu Tv

A videót nézd meg itt>>

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3128 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x