Freire Szilvia a legszebb
Címlap / Showbiznisz / Freire Szilvia a legszebb

Freire Szilvia a legszebb

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-28

A Miss World és a Miss Universe szépségversenyek összevont, magyarországi döntőjén a 24 éves Freire Szilvia bizonyult a zsűri döntése alapján a legszebbnek. 

A nemzetközi szabályoknak megfelelően a 12 tagú zsűri pontozással választotta ki a nyertest, aki megkapta A Királynő címet és Miss World Hungaryként az idén Kijevben képviselheti Magyarországot a világdöntőn.


Freire Szilvi középen

A barna hajú Freire Szilvia édesapja portugál származású, ő maga Mozambikban született. Ott ismerkedett meg Szilvia anyukájával, aki AIDS-kutatóként dolgozott a távoli országban. Szilvia 9 éves koráig élt Mozambikban. Szabadidejében fest, örök múzsája Afrika.

Az első udvarhölgy, a 24 éves Dammak Jázmin (jobbra) megkapta a Miss Universe Hungary címet és részt vehet a vietnami világversenyen. Dammak Jámzin félig tunéziai származású, modellkedik és már részt vett szépségversenyen. Szerepelt az Underworld című filmben, erre a legbüszkébb.

A második udvarhölgy a 21 éves törökszentmiklósi Polgár Krisztina lett, egyúttal a Miss Earth Hungary cím boldog tulajdonosa, aki Magyarországot egy manilai szépségversenyen képviselheti. Krisztina már több szépségversenyen és tévéműsorokban szerepelt sikeresen.

A közönségdíjat a 23 éves Gégény Nikoletta kapta, aki egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei kisközség, Paszab általános iskolájában történelemtanárnő.

A zsűri tagjai között volt a tavalyi szépségkirálynő, Bodri Krisztina, Medveczky Ilona táncművész, Csupó Gábor filmrendező, Sütő Enikő egykori modell, Détár Enikő színművésznő, Kálomista Gábor filmproducer és Klinszky Gábor fotóművész.

- Az RTL Klub a szépségversenyek hazai jogtulajdonosával, a Magyarország Szépe Kft.-vel karöltve azon dolgozott hónapok óta, hogy visszaállítsa a hajdani szépségversenyek régi fényét - tudatta az MTI-vel a csatorna munkatársa.

Több mint kétezer jelentkező küldte be adatlapját a felhívásra. Közülük 400-at hívtak be személyes találkozóra, akik az előzsűri előtt bemutatkoztak. A végső rostán 24 lány jutott át. Ők utazhattak el a balatonkenesei felkészítő táborba, ahol egyikük egészségügyi problémák miatt feladni kényszerült a versenyt. Ketten a szakmai stáb döntése nyomán nem folytathatták a felkészülést. Így alakult ki a döntő 21 fős mezőnye.

A 21 lány az ország legkülönbözőbb régióit képviselte, volt aki nagyvárosból, más kisközségből érkezett. Többen közülük külföldön születtek, ott évekig éltek vagy tanultak.

Ami a nyereményeket illeti, a győztes és az első udvarhölgy - amellett, hogy elutazhatnak nemzetközi szépségversenyekre - gazdagabbak lettek egy-egy személygépkocsival.

A második udvarhölgy - azaz a harmadik helyezett - egy csúcsminőségű laptopot kapott ajándékba és ő is utazhat világversenyre, a közönségdíjas pedig egy televíziót vihetett haza.

(MTI)
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2178 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x