Annácska hibája miatt elaltatták Zeuszt, Fábry Sándor balesettől...
Címlap / Showbiznisz / Annácska hibája miatt elaltatták Zeuszt, Fábry Sándor balesettől tart

Annácska hibája miatt elaltatták Zeuszt, Fábry Sándor balesettől tart

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-08-13

Véget ért Kelemen Anna és kutyája kálváriája: múlt pénteken elaltatták Zeuszt! Fábry Sándor szerint nem biztonságos, hogy egyszerre három versenyző hajt a Hősök terén kialakítandó ügetőpályán. 

 

A playmate hónapokig harcolt az önkormányzatok, a megtámadott nyugdíjasok és a bírósági végzések ellen, addig rejtegette kedvencét, amíg csak lehetett. A Blikk szerint pénteken a szőke szépség önmaga jelentkezett egy állatorvosnál, és ajánlotta fel, hogy altassák el a kutyát. Tettével csak néhány nappal előzte meg a hatóságokat, mivel a lap információi szerint holnap jelent volna meg lakásánál rendőri kísérettel a hivatalos bírósági végrehajtó.
 
A showman persze aggályai ellenére is teljes erőbedobással készül a Nemzeti Vágtára. - Jobban örültem volna, ha egyenként, időre futunk, mert szerintem úgy biztonságosabb. Ezt az ötletet azonban elvetették, így egyszerre hárman leszünk a pályán - magyarázta a Borsnak.   
 
Egy húszcentis pengehosszúságú késsel a kezében jelent meg Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében lévő nagyecsedi rendőrőrsön egy férfi kedden délután. Azt a rendőrt kereste, aki másfél éve ittas vezetés miatt elvette a jogosítványát - közölte Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A láthatóan zavart és agresszívnak tűnő késes férfit az egyik zászlós szolgálati pisztolyát csőre töltve többször felszólította, hogy tegye le a kést, mire az engedelmeskedett, s ezután megbilincselték - írja a Népszabadság.
 

 
 
[ 620 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x