Vili bácsi pornózott! Pajszerrel ölték meg Balla Irmát?...
Címlap / Showbiznisz / Vili bácsi pornózott! Pajszerrel ölték meg Balla Irmát? Nem Ophélie volt a térfigyelő kamerák felvételein?

Vili bácsi pornózott! Pajszerrel ölték meg Balla Irmát? Nem Ophélie volt a térfigyelő kamerák felvételein?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-08-13

Lapszemle: Egykor pornófilmekben kamatoztatta tehetségét a Barátok közt Vili bácsiját megformáló Várkonyi András. Mivel az ügyészség és rendőrség eddig még nem tette, az ügyvéd foglaltatta le azt a pajszert, amellyel nagy valószínűséggel agyonverték Balla Irmát. Egy magyar hírszerző szerint nem a Budapesten meghalt francia diáklány, Ophélie látható a térfigyelő kamerák nyilvánosságra hozott felvételein. 

 

Szereplőként azonban ne keressük Vili bácsit egyetlen felnőtt filmben se, hiszen színészi alakítása arra korlátozódott, hogy lepedőakrobatáknak kölcsönözte zengő baritonját. A híres felnőttfilmes producer, Kovi elmondta a Borsnak, hogy a hazai pornózás kezdeti időszakában sok, azóta ismertté vált sztár szinkronizálta a szexjeleneteket. – Való igaz, hogy amikor Magyarországra először bejöttek ezek a filmek, akkor a hangunkat adtuk hozzájuk – mondta a Borsnak Várkonyi András. – Jókat nevettünk a jeleneteken és a helyzeteken, nem igazán tudtuk komolyan venni az egészet. 
 
A Bors szerint a Pepe fedőnevű hírszerző azt állítja, hogy a tavaly december 4-én hajnalban eltűnt lányt már a Dohány utcában elrabolták, miután kilépett a szórakozóhelyről. Helyette egy hozzá hasonló alkatú dublőrt küldtek végig Budapest utcáin. A képeken látható utolsó kocka Budapest belvárosában, a Zrínyi utca és az Akadémia utca sarkán készült. A rendőrség ez utóbbi felvételeket soha nem hozta nyilvánosságra. A hírszerző szerint azért, mert azon a képen felismerhető, hogy nem a francia diáklány látható rajta. Hét sört és hét felest ivott Ophélie, a felvételeken viszont egy leszegett fejű, határozott léptű, józan fiatal nő megy. A lányt csak eszközként használták fel apja ellen, akinek munkahelye Európa negyedik legnagyobb energetikai vállalata.
 
– Felkerestük a vállalkozót, aki a gyilkosság idején Balla Irma szomszédságában dolgozott. Lefoglaltattam azt a pajszert, amivel feltehetően megölték az asszonyt. Ezt az eszközt a szakértői intézetbe küldtük, hogy nézzék meg, rajta van-e Balla Irma DNS-nyoma – magyarázta Magyar György a Blikknek. A cél, hogy kiderüljön: védence, Schönstein Sándor ártatlan édesanyja megölésében. Nemrég az egyik tárgyaláson kiderült, hogy a gyilkosság időpontjában Balla Irma háza mellett dolgozó egyik segédmunkás vallomást tett.
 

 
 
[ 585 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x