Fillérekért vetkőzött Hajdú Péter neje, 150-nel zuhant...
Címlap / Showbiznisz / Fillérekért vetkőzött Hajdú Péter neje, 150-nel zuhant le a töltésről, de túlélte

Fillérekért vetkőzött Hajdú Péter neje, 150-nel zuhant le a töltésről, de túlélte

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-21

Lapszemle: Néhány euróval kiszúrták Sarka Kata szemét, jóllehet még a címlapra is felkerült a fotója. Kész csoda, hogy élve megúszta az autójával száguldozó 18 éves fiú, aki a szinte derékszögű kanyarban a 40 km/órás megengedett sebesség helyett 150-nel száguldott. 

Méltatlan helyzetbe keveredett Sarka Kata egy olyan fotózáson, amely pedig a modellek álmának tűnt. Egy német műszaki magazin nagyszabású reklámhadjáratában vett részt, bikiniben népszerűsítve a lapot. Az alacsony gázsi mellett durván bántak a modellekkel, férjének kellett megóvnia Sarka Katát a kíméletlen ügynöktől. Részletek a Borsban.

- Az, hogy abból a kasztniból élve kiszedték a fiút, szinte hihetetlen. Úgy összenyomódott, hogy az utastérben még egy kutya sem fért volna el – mesélte egy szemtanú a Blikknek. Szerinte abba a kanyarba ilyen nagy sebességgel józanul nem hajthatott be a 18 éves vezető.
 
Steiner Kristóf otthon érzi magát Izraelben. Külföldről is dolgozik újságíróként az egykori tévés, minden álma valóra vált.  – Szerencsére rengeteg cikket kell írnom, ráadásul olyan újságoknak, amiknek mindig is szívesen dolgoztam volna - mesélte Kristóf. Napjait, mint kiderült, csupán egyetlen nehézség árnyékolja be, ez pedig a héber nyelv elsajátítása, azzal ugyanis hadilábon áll. Bővebben a Napi Ászban.
 
Életveszélyes módszerrel próbálják kiűzni az erdőből a motorosokat és a terepbicikliseket. Két fa közé kifeszítenek egy drótot, amin ha átesik a motoros, akár az életébe is kerülhet. Csak a vakszerencsén múlt, hogy súlyosabb sérülés egyelőre nem történ - írja a Somogyi Hírlap
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4159 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x