Milliókat fizettek Vágónak, hogy ne dolgozzon, Erdélyi Mónika...
Címlap / Showbiznisz / Milliókat fizettek Vágónak, hogy ne dolgozzon, Erdélyi Mónika titkolja új pasiját

Milliókat fizettek Vágónak, hogy ne dolgozzon, Erdélyi Mónika titkolja új pasiját

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Vágó nem titkolta: az RTL Klub milliókért akarta leláncolni őt azért, hogy ne menjen át a konkurenciához. A kétgyermekes Mónikáról az a hír járja, hogy ismét rátalált a szerelem. 

- Az RTL Klubnál jó pénzt fizettek volna a semmittevésért. Akarták, hogy maradjak… A szerződésem lejárt, én pedig nem hosszabbíttattam meg. Szeretek dolgozni, és jó dolgokban részt venni, ezért… Nem a pénz motivál, hanem a munka! - magyarázta Vágó a Blikknek. A műsorvezető döntött, lépett, s hétfőtől a Párbaj című műsorával jelentkezik a TV2-n 19 órától.
 
- Ha van is új párom, nem szeretném felfedni kilétét – mondta a Borsnak egy kibeszélőshow háziasszonyától meglepő szemérmességgel Erdélyi Mónika. Csak azt közölte egyértelműen, hogy készen áll egy új kapcsolatra. 
 
Egy hároméves kisfiú szaladt át az úton Ózd peremkerületében, Bánszálláson, és nekiszaladt egy arra haladó autó oldalának. A gyerek nem sérült meg, ám a felbőszült rokonságtól csak a rendőrök és a telepgondnokok tudták megvédeni a vétlen sofőrt. Bővebben a Népszabadságban. 
 
Király Linda nagy áldozatot hozott azért, hogy jól mutasson a videoklipjében:  két hétig nem evett. Az énekesnő örök küzdelmet folytat a kilókkal. Így amikor megkérték, hogy leendő társ-műsorvezetőként témákat javasoljon a Csak csajokba, nem is volt kérdés, hogy a diéta és a sport is szóba kerül. Az énekesnő jelenleg jobban néz ki, mint valaha, de nagyon sok munkája van ebben. Részletek a Napi Ászban.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 887 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x