Margó megmentette a szívhaláltól Bódi Gusztit, elhalasztják...
Címlap / Showbiznisz / Margó megmentette a szívhaláltól Bódi Gusztit, elhalasztják Kapócs Zsókáék az esküvőt

Margó megmentette a szívhaláltól Bódi Gusztit, elhalasztják Kapócs Zsókáék az esküvőt

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Lapszemle: Órákig élet és halál közt lebegett Bódi Guszti. A szerelmespár elhatározta, jobban megismerik egymást, mielőtt összekötik életüket. 

A zenész hétfőn este súlyos szívinfarktuson esett át, jelenleg az egyik budai kórház intenzív osztályán kezelik. Guszti sorsa egy hajszálon múlott, csak felesége lélekjelenlétének köszönhető, hogy nem történt végzetes tragédia. Bővebben a Borsban.
 
Kapócs Zsóka és Berki Krisztián a korábbi hírekkel ellentétben egyelőre nem házasodnak össze. A pár esküvője előtt elvileg semmilyen akadály sem áll, hiszen mindketten lezárták korábbi kapcsolatukat; Zsóka hónapokkal ezelőtt szakított a színész Kamarás Ivánnal, és Krisztián is lezárta kapcsolatát Oszter Alexandrával, akivel az eredeti tervek szerint szeptember 3-ára volt kitűzve az esküvőjük - írja a Blikk.
 
Óriásharcsát, egy csaknem két és fél méter hosszú, 75 kilós halat fogott egy horgász a Tiszában. Ardai Attila csengeri horgász barátaival előszeretettel látogatja a környékbeli horgászvizeket. Egyik ilyen dobás alkalmával hangzik el Attila szájából: Pisti beakadtam. A csali se előre se hátra nem mozdult. A következő pillanatban, pedig olyan erővel indult meg, hogy a két horgászt hajóval együtt vontatni kezdte - olvasható a szon.hu-n.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1029 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x