Debreczeni Zita boldog Kedves Ferivel
Címlap / Showbiznisz / Debreczeni Zita boldog Kedves Ferivel

Debreczeni Zita boldog Kedves Ferivel

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A fekete hajú bombázó kisebb megszakításokkal lassan már két éve él együtt milliárdos párjával, Kedves Ferenccel. Már sokkal kevesebbet lehet hallani a kapcsolatukról, Zita arról mesélt, hogy jó nekik a visszahúzódó életmód, ám egy másik téren nagyon is kitárulkozó volt a modell. Zimány Linda, Dukai Regina és Debreczeni Zita ugyanis egy közös naptárat jelentetett meg, úgyhogy ezután az év minden hónapjában más pózban találjuk a szexi sztárokat. 

Zita és Ferenc mostanában nem szerepel annyit a bulvársajtóban, mint rég. "Jobb ez így, tehát amikor megmutattam a magánéletemet, akkor azzal vissza is éltek és nem szeretném. Nagyon-nagyon jól érzem magam, nagyon boldog vagyok. Pont ennyi tartozik a magánéletemről a sajtóra, hogy boldog vagyok és akkor több már nem" - meséli a tabutv.hu riporterének Debreczeni Zita, aki saját naptárának bemutatójára is Kedves Ferenccel érkezett.


Két napon keresztül fotózták Dukai Reginát, Debreczeni Zitát és Zimány Lindát, hogy a tizenhárom a naptárba kerülő kép meglegyen, de megérte! "Mi párosával már dolgoztunk együtt, de hárman még soha, tehát egyetlen egy fotósorozat sincs ezen kívül, amin mind a hárman szerepelnénk" - mondta el a tabutv.hu-nak adott interjújában Debreczeni Zita, akit egyáltalán nem hozott zavarba, hogy minimális textilmennyiséggel hárman testközelben pózoltak végig, amíg a fotózás tartott.

"Lányok vagyunk, ismerjük már egymást nyolc éve, éltem már a Reginával, éltem már a Lindával, így annyira nagy takargatnivalóink azért nincsenek egymás előtt. Ráadásul lányok vagyunk, tehát azért ismerjük már majdnem minden porcikáját a másiknak" - tette hozzá a Tabu Tv videójában Zita. A három szexi lány egy exkluzív, dedikált naptárat is felajánlott a Tabu Tv nézőinek! Válaszoljon a videóban feltett kérdésre és nyerjen!



(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5284 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x