Berlusconi felesége 3,5 millió eurós tartásdíjat követel...
Címlap / Showbiznisz / Berlusconi felesége 3,5 millió eurós tartásdíjat követel

Berlusconi felesége 3,5 millió eurós tartásdíjat követel

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Rózsák háborúja Olaszországban: Silvio Berlusconi olasz kormányfő válófélben lévő felesége 3,5 millió eurós havi tartásdíjat követel milliárdos férjétől - számolt be csütörtökön a Corriere della Sera című napilap. 

Veronica Lario évente 43 millió eurót akar látni férjétől, mert ebből az összegből tudná fenntartani jelenlegi életszínvonalát. A botrányai miatt szorult helyzetbe került 73 éves Berlusconi ezzel szemben mindössze 200 ezer, legfeljebb azonban 300 ezer eurós tartásdíjat hajlandó fizetni - értesült a lap, amely azt is tudni véli, hogy a kormányfő eddig már 70 millió eurót fizetett a házasságból született három gyerek után.

Az 53 éves egykori színésznő egy milánói bíróságon nyújtotta be a válókeresetet, amelyben a házasság zátonyra futásáért férjét okolja. Lépésével Lario meghiúsította Berlusconi szándékait a "barátságos" vagy legalábbis közös megegyezéssel történő válásról.


A lap szerint a válóper lényeges pontja lesz Silvio Berlusconi médiabirodalmának felosztása öt gyermeke között. Veronica Lario ugyanis attól tart, hogy a politikus előző házasságából született két gyereke előnyt élvezhet a második házasságból született gyerekekkel szemben.

Az olasz first lady májusban robbantott ki politikai vihart, amikor nyilvánosság elé tárta válási szándékát. Lario azzal indokolta a lépést, hogy férje egy olyan, 18 éves lány születésnapi partiján vett részt, akivel a híresztelések szerint viszonyt is folytatott. A kormányfő felesége az európai parlamenti választások kapcsán is nemtetszésének adott hangot, akkor azt kifogásolta, hogy Berlusconi pártjának jelöltlistáján showgirlök és modellek szerepeltek.

Silvio Berlusconit 1996 és 2008 között Olaszország leggazdagabb embereként tartották számon, azóta viszont visszacsúszott a harmadik helyre. Vagyonát 6,5 milliárd dollárra becsülik, a Forbes magazin világ leggazdagabb embereit számba vevő listáján a hetvenedik helyen szerepel.


(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3329 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x