Csisztu Zsuzsa családját megviselték a perek
Címlap / Showbiznisz / Csisztu Zsuzsa családját megviselték a perek

Csisztu Zsuzsa családját megviselték a perek

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Éveken át véres jogi viták zajlottak Csisztu Zsuzsa és több bulvárlap közt. Nem volt elég, hogy a közvélemény minden valótlan hírt igaznak hitt, de Zsuzsa szerint az azóta már elhunyt szülei is a perekbe betegedtek bele. A műsorvezető már nyolc esetben is felülkerekedett a médián, de ezt már az édesapja és az édesanyja sem érhették meg. Csisztu szeretné, ha a szülei a mennyekben is tudnák, hogy van igazság a földön! 

Sokáig perekről és bíróságról szólt az élete Csisztu Zsuzsának, de megérte: sorra nyerte a pereket az Őt bántó újságok és újságírókkal szemben. "Az elmúlt esztendőkben én elég sok pert indítottam a bulvársajtó azon cikkei alapján, amelyek az én személyemet méltatlanul és teljesen valótlanul bántották, elsősorban a magánéletemet illetően" - meséli a tabutv.hu riporterének Csisztu Zsuzsa, aki már nyolc nyertes per után áll.

"Ezek azért voltak fontosak, mert egyszerűen azt gondolom, hogy az emberi méltóság mindenkinek jár. Ha valakit olyan mértékben bántanak vagy oktalanul sértenek, ami adott esetben az Ő életét rossz irányba befolyásolja, a munkái vagy a róla kialakult kép kapcsán, akkor ezt rendezni kell és fel kell lépni ez ellen" - mondta el a Tabu Tv videójában a tévés személyiség, akinek jócskán okoztak lelki sérelmet is a megjelent cikkek.

Csisztu és családja számára is rengeteg álmatlan éjszakát okoztak ezek az esetek. "Sajnos a saját bőrömön tapasztaltam, hogy a közvélemény bizony nagyban befolyásolható, ezért tartottam fontosnak, hogy ennek az egésznek egy független fórumon járjak a végére" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel a műsorvezető, akinek a megnyert perek is az igazát igazolják.

"Nyilván azért ezek a sérülések behegednek egy idő után, de a heg ott marad. Az én lelkemnek volt egy nagyon fontos folyamat, hogy ezeknek a végére járjunk és az igazamat megleljem. Más kérdés, hogy ezek nem múlnak el azért nyomtalanul. Sajnos ebbe a szüleim is egy picit belebetegedtek, akik ugye már nem élhették meg bizonyos pereknek a végét. Nagyon szerettem volna, hogy Ők is lássák és tudják, akár fent a mennyekben, hogy van igazság" - tette hozzá a Tabu Tv-nek adott interjújában Csisztu Zsuzsa, akiről az internetes sztártévé vágatlan felvételt közölt.



(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4078 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x