Jáksó: szabad kezet kaptam! Pasija van Benkő feleségjelöltjének!...
Címlap / Showbiznisz / Jáksó: szabad kezet kaptam! Pasija van Benkő feleségjelöltjének!

Jáksó: szabad kezet kaptam! Pasija van Benkő feleségjelöltjének!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-09-25

Lapszemle: A népszerű műsorvezető úgy érzi, danubiusos korszaka lezárult. Tündének nagy esélye van rá, hogy végül ő legyen a kiválasztott, otthon hagyott párja szenvedve figyeli a show-t. H1N1: "A zavarkeltők miatt halt meg a fiam!" 

Jáksó László nem nosztalgiázó ember: máris új munkahelyét, a Class FM-et élteti, szerinte a rádió hamarosan piacvezető lehet. – Jól érzem magam az új helyen, de a Danubiust soha nem felejtem el – mesélte a Borsnak Jáksó, aki szerint az új adó még sokra viheti.

Úgy tűnik, hatalmas átverés részese lett Benkő Dániel. A Blikk ugyanis megtudta, hogy a feleségjelöltek legfiatalabbika már odaígérte a szívét másnak, ennek ellenére beköltözött a nejkereső show-nak helyet adó villába. Rán Tündének nagy esélye van arra, hogy a bent maradt három jelölt közül Dániel őt kérje majd feleségül.

"Most, a híreket hallgatva, mit gondol a zavart keltők csapata? Kit érdekel, kinek a tulajdonában van egy cég, amely egyébként hatásos szérumot gyárt? Minket az érdekelt, hogy használjon, minden egyéb számunkra másodrendű." Idézi a Népszabadság a gyászoló apát, akinek elhunyt a 24 éves fia.

Felszámolják Gergényi és Pintér utazási irodáját. Fizetésképtelenné nyilvánította a bíróság, és megindította a felszámolási eljárást a 2006-ban Pintér Sándor korábbi belügyminiszter, illetve volt kabinetfőnöke, Valenta László cége, a P&V Kft., valamint Gergényi Péter egykori budapesti rendőrfőkapitány által alapított Admiral Tours Hungary Utazásszervező Kft. ellen - értesült a HVG.


(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1083 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x