Lilu és Balázs szülőként segítenek
Címlap / Showbiznisz / Lilu és Balázs szülőként segítenek

Lilu és Balázs szülőként segítenek

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-11

A VIVA egykori műsorvezetői is támogatják a Teleton akciót.  

Lilu és Balázs, a VIVA egykori műsorvezetői sok éven át vezették a Teleton műsorát, ezért különösen fontos számukra az adománygyűjtő akció. Már régen nem dolgoztak a csatornánál, de akkor is mindig támogatták a gyűjtést. Idén sincsen ez másképp, a változás "csak" annyi, hogy most decemberben már mindketten szülőként csatlakoznak a Teletonhoz: Lilu kisfia, Dávid Ruben augusztusban, Balázs elsőszülöttje, Benett pedig októberben született.

"A VIVA volt a legelső munkahelyem, mióta eljöttem, azóta is folyamatosan figyelemmel kísérem a csatorna műsorait. A Comet díjátadó gála mellett a Teleton kezdeményezés volt a szívem csücske, idén pedig különösen fontos számomra ez az adománygyűjtő akció, hiszen augusztusban megszületett a kisfiam. Nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy Dávid egészséges és szép gyerek, de átérzem, milyen lehet, ha az ember szeme fénye beteg, és nem töltheti otthon a Karácsonyt" - mondta a gyönyörű anyuka, Lilu.


Balázs, a Class FM műsorvezetője így nyilatkozott a témáról: "Nagyon fontosnak tartom, hogy a mostani, elszemélytelenedett világunkban segítsünk, ahol csak lehet. A rádióban is igyekszünk felkarolni a jótékonysági kezdeményezéseket, a gyerekkel kapcsolatos gyűjtések pedig mindig is különösen közel álltak hozzám. Ráadásul a pályafutásom a VIVA-ban kezdődött, ahova nagyon sok szép emlékem fűz, így természetes, hogyha hívnak, akkor megyek. 375 forintot áldozni egy ilyen fontos ügy érdekében igazán nem megterhelő, azonban ez az összeg is életeket menthet. Én biztos, hogy többször felhívom majd a Teleton számot."


A Teleton a VIVA adománygyűjtő  akciója, amelynek keretében idén is a Tűzoltó utcai gyermekklinikának gyűjt a tévécsatorna. Az adománygyűjtő vonal telefonszáma 06 91 22 50 55, a hívás díja pedig bruttó 375 forint. Minden egyes hívás életeket menthet, hiszen a tavaly befolyt több mint 9 millió forintból egy diagnosztizáló berendezést sikerült vásárolni, ami 2009-ben sok gyermek gyógyulásához járult hozzá. A VIVA Teleton hétvégéje december 19-én és 20-án, élő adásban zajlik majd. Az adománygyűjtő műsor alatt folyamatosan lehet telefonálni, és az emelt díjas hívásokból befolyt összeggel a VIVA a Tűzoltó utcai gyermekklinika betegeit segíti. A két napos élő hétvégéhez közeledve novemberben minden pénteken beszélgetések lesznek láthatóak a témával kapcsolatban az Interaktív műsorán.


(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3894 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x